Η Βάνα Μπάρμπα “κάρφωσε” την Ρούλα Κορομηλά και η Ρούλα ξέσπασε; Ιδού όλο το ξεμάλλιασμα!

Η Βάνα… “να κάνουμε πράγματα Μπάρμπα”, βρέθηκε χθες το βράδυ με το γνωστό, μοιραίο και εννοείται πάντα βαθιά φιλοσοφημένο και στοχασμένο στυλ της στο “The 2night Show” και μίλησε για όλα ή για… σχεδόν όλα!

Σε μία μάλιστα από τις τοποθετήσεις – κόλαφο που μας προσέφερε, αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά, όπου πραγματικά την εκτέλεσε στα τρία τηλεοπτικά μέτρα, όταν της ζητήθηκε η γνώμη της για την τηλεοπτική επιστροφή της δεύτερης μέσα απο το “Epsilon” με το “Μπράβο Ρούλα”. Τι είπε η Βάνα… “να κάνουμε πράγματα” Μπάρμπα; Πως “θεωρεί ότι οι επιστροφές πάντα είναι αδιάφορες”!

Αουτς αυτό πόνεσε…

Ετσι, σήμερα η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε στο Facebook, γράφοντας πολλά και διάφορα. Φυσικά δεν αναφέρει το όνομα της Βάνας… “να κάνουμε πράγματα” Μπάρμπα, αλλά αν κανείς έχει παρακολουθήσει όλο το… ξεμάλλιασμα, εύκολα μπορεί να υποθέσει πως αυτή η συγκεκριμένη ανάρτηση της εθνικής μας παρουσιάστριας, μπορεί να είναι μία απάντηση απέναντι σε όλα αυτά που ακούστηκαν για ΄κείνη, χθες βράδυ στον ΑΝΤ1.

Τι ακριβώς έγραψε;

“Σέβομαι και εκτιμώ τους αξιοπρεπείς, διακριτικούς, ευγενείς, σοβαρούς, δίκαιους, ειλικρινείς και θετικούς ανθρώπους… με απωθούν οι ματαιόδοξοι, πονηροί, αλαζόνες, συμφεροντολόγοι, παντογνώστες, μοχθηροί, δήθεν ανήθικοι και βεβαίως οι αγνώμονες. Επίσης εκτιμώ όσους μπορούν να λένε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ… Φιλιά σε όλους και πολύ αγάπη”.
Οπως και να ΄χει η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος – από τους λίγους του χώρου – που δεν έχει εκφέρει δημοσίως ποτέ καμία άποψη για κανέναν και έχει φροντίσει να σέβεται τους πάντες. Καλό θα ήταν ,λοιπόν, και όλοι οι υπόλοιποι να την σέβονται το ίδιο και το κυριότερο; Να την αφήνουν στην ησυχία της…

Read More

And More