Η Βίκυ Καγιά είναι έγκυος !

Ενα από τα μεγαλύτερα όνειρά της γίνονται πραγματικότητα… Ενα όνειρο που εδώ και καιρό κυριαρχούσε καθημερινά στην ζωή της Βίκυς Καγιά, ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά ! Ποιο όνειρο ήταν αυτό; Μα φυσικά το όνειρο του να γίνει κι αυτή μανούλα !

Η Βίκυ εδώ και καιρό αισθανόταν την ανάγκη να κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της μωράκι και να ζήσει μοναδικές στιγμές αγάπης και τελικά όλο αυτό το μεγαλείο της μητρότητας έμελλε να το ζήσει τώρα, αυτή την εποχή !

Η γνωστή παρουσιάστρια καλείται να υποδυθεί τον σημαντικότερο ρόλο, τον ρόλο της μητέρας στην… ολοκαίνουργια κινηματογραφική ταινία του Νίκου Περράκη. Ναι, η Βίκυ απ ΄ότι έμαθα, στο σίκουελ της ταινίας , “Λούφα και Παραλλαγή : Σειρήνες στο Αιγαίο”, θα την δούμε να έχει… φουσκωμένη κοιλίτσα !

Η Βίκυ ετοιμάζεται να γίνει μαμά όχι στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της 7ης Τέχνης. Παρόλα αυτά ,όμως, είναι απίστευτα ενθουσιασμένη και έχει πάρα πολύ ζεστά τον ρόλο της, απο την στιγμή που νιώθει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με την γυναίκα εκείνη που καλείται να ερμηνεύσει, η οποία επιθυμεί να μείνει έγκυος και στην συνέχεια η επιθυμία της αυτή γίνεται πραγματικότητα και δέχεται την επίσκεψη του πελαργού !

Μάλιστα, η tv-persona του ΑΝΤ1 είναι ενθουσιασμένη με τον συγκεκριμένο ρόλο και για ακόμα έναν λόγο… Ποιος είναι αυτός ; Πιστεύει ότι μπορεί και να της φέρει… γούρι και άρα και ένα μωράκι και στην πραγματικότητα, κάτι που της το εύχομαι ολόψυχα !

Read More

And More