Η αντίστροφη μέτρηση για το X Factor ξεκίνησε! Εντυπωσιακή προσέλευση στις οντισιόν της Θεσσαλονίκης

Η αγωνία για την έναρξη του “The X Factor” μεγαλώνει! Μετά την ανακοινώση για τον παρουσιαστή του talent show, που δεν είναι άλλος από τον Σάκη Ρουβά, δόθηκε το σύνθημα για να ξεκινήσουν και οι οντισιόν.

Η αναζήτηση του επόμενου Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Και η αρχή έγινε από την Θεσσαλονίκη!

Το μόνο που μένει είναι να δηλώσεις συμμετοχή.. Το #XFactorGR σε περιμένει.. Apply Now: www.skai.gr/xfactor/apply #talent #show

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The X Factor Greece (@xfactorgreece) στις


Οι βορειοελλαδίτες ανταποκρίθηκαν εντυπωσιακά στην πρόσκληση του “The X Factor”, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή φάνηκε η ανυπομονησία του κόσμου -και όχι μόνο στη συμπρωτεύουσα- για το talent show που έχει αναδείξει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Έτσι λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες, οι συντελεστές του show που θα προβληθεί στον ΣΚΑΙ από τα τέλη Μαρτίου, βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα πραγματοποιώντας ένα pre-casting που κρίθηκε απαραίτητο λόγω της τεράστιας προσέλευσης.

Vocal coach, μαέστρος, υπεύθυνοι casting, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, συνάντησαν συνολικά πάνω από 1200 άτομα.


Οι διαγωνιζόμενοι που κατέφθαναν ανά ομάδες στο ξενοδοχείο City της Θεσσαλονίκης για τρεις ολόκληρες ημέρες, ήταν άνθρωποι από όλη τη βόρεια Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή του “The X Factor” – διεκδικώντας έτσι μια θέση στα Live Shows.

Το χεις… ??#xfactorgreece #seperimeno #lalala #singyourheartout

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις

Στην αίθουσα της πρώτης αυτής “συνάντησης” ακούστηκαν πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που θέλησαν να συνοδεύσουν την εμφάνισή τους με μια κιθάρα ή ένα κλαρίνο, ένα βιολί ή μια φυσαρμόνικα.

Read More

And More