Η διεύθυνση προγράμματος του Alpha αποκτά έντονο άρωμα γυναίκας!

Μόλις ένα 24ωρο χρειάστηκε για να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας… Μόλις ένα 24ωρο χρειάστηκε για να επαληθευτεί πλήρως η πληροφορία που ήθελε την Ιζαμπέλα Σασλόγλου να επιστρέφει δριμύτερη στον Alpha!

Η σιδηρά κυρία της ελληνικής τηλεόρασης (γιατί πρόκειται πραγματικά για μία κυρία και η μαύρη αλήθεια είναι, πως λίγες είναι οι κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί συνήθως κυριαρχούν οι… κατίνες και οι άσχετες καρατσεκαρισμένο) περνά για ακόμα μία φορά το κατώφλι του καναλιού της Κάντζας.

Ξέρεις, όταν εκτός από τις παλιές αγάπες, πάνε και οι παλιές συνεργασίες στον Παράδεισο, είναι μόνο ζήτημα χρόνου το πότε θα επαναληφθούν! Και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αναλαμβάνει σαν να μην πέρασε μια μέρα, το τιμόνι της γενικής διεύθυνσης προγράμματος του Alpha.

Ηδη, από χθες που ανακοινώθηκε η αποχώρησή της από την ΕΡΤ, είχα σπεύσει να σας επισημάνω πως ακουγόταν έντονα (ήταν σχεδόν βέβαιο, αλλά μέχρι την ανακοίνωση πάντα είναι καλό να κρατάς μικρό καλάθι…) το γεγονός πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου θα επέστρεφε στην Κάντζα.

Έτσι, πλέον είναι μόνο ζήτημα χρόνου, το πότε θα φτάσει στα χέρια μας η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού… Ποια είναι όμως, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου;

Σπούδασε νομικά στην Αθήνα, αλλά μόλις πήρε την άδεια άσκησης του δικηγορικού επαγγέλματος, μπήκε στη δημοσιογραφία. Δούλεψε 2 χρόνια σε λάιφ στάιλ περιοδικά και στο κρατικό ραδιόφωνο και το 1989 έφυγε για μεταπτυχιακές σπουδές στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα με το Μaster στην Ηλεκτρονική Δημοσιογραφία και την Τηλεοπτική Παραγωγή, εργάστηκε στο CNN, στην παραγωγή του ισπανόφωνου κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εντάχθηκε στην ομάδα του εξωτερικού δελτίου του Mega, απ’ όπου, όμως, παραιτήθηκε το 1993 και επέστρεψε στον περιοδικό Τύπο, αναλαμβάνοντας για τα επόμενα πέντε χρόνια διευθυντικές θέσεις στο εβδομαδιαίο ΚΑΙ, στην DIVA και στη ΓΥΝΑΙΚΑ. Το 1998 επέστρεψε στις ειδήσεις του Μέγκα και ανέλαβε τη δημιουργία του Τμήματος Δημοσιογραφικών Ερευνών για το κεντρικό δελτίο του καναλιού.

Το 2000, μετά από ένα εξάμηνο διάλειμμα στη Νέα Υόρκη, όπου παρακολούθησε τις διεθνείς τάσεις στα μέσα ενημέρωσης και το ίντερνετ, μετακινήθηκε στη Διεύθυνση Προγράμματος του Μέγκα και έγινε Επικεφαλής του Ψυχαγωγικού και Δημιουργικού Τμήματος μέχρι το 2006.

Τότε, μεταπήδησε στην κρατική τηλεόραση (Διευθύντρια Προγράμματος των τριών καναλιών της Ψηφιακής Πλατφόρμας της ΕΡΤ), και την αμέσως επόμενη χρονιά έγινε Διευθύντρια Προγράμματος στον Αlpha.

Το 2008 αποφάσισε να κινηθεί στο χώρο της τηλεόρασης ως agent τηλεοπτικών formats, για να βρεθεί στη συνέχεια και πάλι στον Alpha μέχρι το 2014, όπου και αποχώρησε.

Αμέσως μετά στο δρόμο της έρχεται και πάλι η ΕΡΤ στην οποία εργάστηκε τους τελευταίους 15 μήνες από το πόστο της γενικής διεύθυνσης προγράμματος, για να υποκύψει και πάλι από την στενή πολιορκία του Alpha όπου και επιστρέφει με μεγάλη φόρα και κάτι μου λέει πως τα καλύτερα έρχονται!

Σιδεροκέφαλη!

Read More

And More