Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.07.2012 | 17:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η επιστροφή του Γ. Καραμέρου στον Ομιλο ΑΝΤ1 !

Η επιστροφή του Γ. Καραμέρου στον Ομιλο ΑΝΤ1 !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η εκπομπή “ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ” με τον Γιώργο Καραμέρο κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου στην Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη, ταξιδεύοντας στους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς και αναδεικνύοντας τα πιο σημαντικά ελληνικά προϊόντα.
 
Ο Γιώργος Καραμέρος, μας ξεναγεί στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας και μας παρουσιάζει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του κάθε τόπου, καθώς και τα ιστορικά, τα λαογραφικά και τα θρησκευτικά στοιχεία της ευρύτερης περιοχής.
 
Η Διευθύντρια Προγράμματος της Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1 κ. Λήδα Παπαχατζή, δήλωσε: «Η νέα αυτή παραγωγή των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1, παρουσιάζει μέσα από εικόνες και γεύσεις την ανταγωνιστική Ελλάδα. Την Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί, και εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους, σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας».
 
Η εκπομπή “ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ” θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 στον ΑΝΤ1 SATELLITE, στις 20.30 στον ANT1 PACIFIC και στις 21.00 στον ANT1 EUROPE.
 
Στα πρώτα επεισόδια η εκπομπή επισκέπτεται τη Νάξο, τη Ζάκυνθο, το Αμύνταιο, το Νυμφαίο και τις Πρέσπες, καθώς και την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα. Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Αλέξανδρος Κατσαρός, μοντέρ ο Αλέξης Αλεξόπουλος και οπερατέρ ο Νίκος Ζιώγας.
Μαζί με τον τουριστικό οδηγό «LET’S GO GREECE» και τη λαογραφική εκπομπή «ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ», η εκπομπή «ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ» αποτελεί την τρίτη παραγωγή των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 για το Καλοκαίρι του 2012, με θέμα την πατρίδα μας.
 
Το τμήμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. O ΑΝΤ1 SATELLITE μεταδίδεται στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, CABLEVISION, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE και στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες.

Ο ANT1 PACIFIC μεταδίδεται στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και MYSAT, ενώ ο ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά μέσω του HELLAS SAT και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και της SFR και στη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL, KABELBW, UNITYMEDIA και NETCOLOGNE.
 
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10