Η… μάχη του “Familiar” με το “Survivor” στους πίνακες τηλεθέασης και οι μεταμφιέσεις της επόμενης εβδομάδας!

Κυριακή ήταν και πέρασε! Κυριακή ήταν και το “Familiar” για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα βρέθηκε να κονταροχτυπιέται με το “Survivor”!

Και μιας και χθες ήταν ένα “Familiar” με πολλές εκπλήξεις και λόγω της απουσίας της Έλλης Κοκκίνου και λόγω της άφιξης της Ζέτας Μακρυπούλια, έχει ενδιαφέρον να δούμε την πορεία που χάραξε το συγκεκριμένο σόου στους πίνακες τηλεθέασης απέναντι από το… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Χθες το “Familiar” έδειξε να χάνει την δυναμική του, μιας και μπορεί να σημείωσε μία αξιοπρεπή πορεία, όμως, σημείωσε κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης μόλις 15,4% στο σύνολο και 11,7% στα νεανικά κοινά. Όσο για το ποιό ήταν το πικ του; Έφτασε να αγγίζει το 23,0%.

Από την άλλη μεριά το “Survivor” απογειώθηκε στο 43,7% στο σύνολο, 54,7% στα νεανικά κοινά, ενώ κάποια στιγμή ο ΣΚΑΙ είδε το πρόγραμμά του να “πετάει” μέχρι το 67,9%!

Κατά τα άλλα; Ηδη, έχει ξεκινήσει η “μελέτη” για το επόμενο live, με τους παίκτες του “Familiar” να προσπαθούν να κατακτήσουν τις ολοκαίνουργιες μεταμορφώσεις που τους ανατέθηκαν από την παραγωγή. Τι θα δούμε στο επόμενο live;

Άρης Μακρής – Nancy Sinatra
Γιάννης Χατζηγεωργλιου – Joe Jonas
Δημήτρης Μακαλιάς – Γιάννης Βογιατζής
Σαμπρίνα – Adele
Γιάννης Χατζόπουλος – Άντζελα Δημητρίου
Ιρένε Τροστ – James Blunt
Κόνι Μεταξά – Κατερίνα Στανίση
Αντώνης Δόμινος – Tom Jones
Ησαΐας Ματιάμπα – Joe Cocker
Παρθένα Χοροζίδου – Gloria Gaynor

Read More

And More