Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.07.2010 | 13:25
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η ...οργισμένη απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη στα μεσημεριανά και οι εξηγήσεις του στην Ράνια !

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σφόδρα ενοχημένος εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης στο τελευταίο "Καλημέρα Ελλάδα" της σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν σφόρδα ενοχλημένος ,μετά τα όσα ειπώθηκαν χθες στα μεσημεριανάδικα ότι και καλά άφησε ...μπηχτές κατά της Ράνιας Θρασκιά, λέγοντας  για το "ΕLATTE" , - το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την αντικατάσταση του "Καλημέρα Ελλάδα" - , πως ... "απο το ολότελα, καλή είναι και η ...Παναγιώταινα" !

Τι είπε ,λοιπόν, ο Γιώργος με τον γνωστό χειμαρρώδη τρόπο του;

"Χθες είπα μία κουβέντα και παρεξηγήθηκε ! Και καλό είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται με το τι λέω ,να είναι προσεκτικοί στις κουβέντες τους. Ευτυχώς που ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να έχει καλοκαιρινή, ενημερωτική εκπομπή και για να γίνει αυτό ο Στρατής Λιαρρέλης έδωσε μάχη .Εδωσε μάχη για να υπάρξει συνέχεια στην ενημέρωση το καλοκαίρι, για να υπάρξει συνέχεια στην δουλειά. Θα μου πείτε για 3 μήνες ; Για 3 μήνες ... Απο το να μην υπάρχει καθόλου δουλειά;

"Από το ολότελα καλή είναι και η Παναγιώταινα" ,εδώ ακριβώς ,λοιπόν, κολλούσε αυτό που είπα χθες. Είναι δυνατόν εγώ να έριχνα μπηχτές στην Ράνια Θρασκιά που είναι ένα δικό μου "παιδί" ; Γι ΄αυτό και Ράνια σου οφείλω μία εξήγηση μετά απ ΄όλα αυτά που ακούστηκαν χθες. Η Ράνια είναι ένα παιδί που αγαπώ και εκτιμώ ιδιαίτερα. Και να ξέρεις Ράνια μου, πως όποτε κι αν με χρειαστείς και μία και δύο και πενήντα φορές όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα είσαι στον αέρα, εγώ θα είμαι εδώ !"
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10