Πίσω στην κορυφή της σελίδας
24.07.2010 | 13:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Η παρέα του "Παρά Πέντε" αναλαμβάνει και πάλι δράση...

Η παρέα του Παρά Πέντε αναλαμβάνει και πάλι δράση...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αν νομίζατε πως η παρέα του "Παρά Πέντε" δεν θα έμπαινε σε νέες περιπέτειες κάνατε λάθος ! Αν νομίζατε πως η παρέα του "Παρά Πέντε" δεν θα αναλάμβανε και πάλι δράση ,επίσης κάνετε λάθος κι αν νομίζατε πως η παρέα του "Παρά Πέντε" δεν θα τολμούσε να δοκιμάσει την τύχη της και μακρύτερα απο τα πάτρια εδάφη, ξανά μανά κάνατε λάθος !

Μπορεί να σας φαντάζει κάπως ξαφνικό κι ,όμως, η Ζούμπι, η Ντάλια, ο Σπύρος, η Αγγέλα και ο Φώτης, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και μάλιστα; Αυτή την φορά η χάρη τους φτάνει μέχρι την Γαλλία ! Τι νομίζατε ; Η επίσκεψη των φοβερών και τρομερών γιαγιάδων στο Παρίσι ήταν ...τυχαία ; Δεν νομίζω !

Η Θεοπούλα και η Σόφη έκαναν ...θραύση και στο Παρίσι, για να προετοιμάσουν το έδαφος για την υπόλοιπη παρέα. Και επειδή ίσως να σας μπέρδεψα λίγο, θα σας τα εξηγήσω αμέσως όλα. Μεγάλο, ιδιωτικό κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης , - όπως διάβασα στο "TV Zapping" - , είδε το "Παρά Πέντε" ενθουσιάστηκε και θέλησε να έρθει σε επαφή με το Mega, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα μετάδοσής του. Αποτέλεσμα; Ολη η παλιοπαρέα πάει ...Γαλλία !

Τι νομίζατε ; Μόνο εμείς λέμε στα ...εισαγόμενα "ναι" ; Είναι ...πανευρωπαική τάση, μη σας πω και ...διεθνή !
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 19:45

Top 10