Η “ψυχή” του Mega μετά από 20 χρόνια βρίσκεται πια στον ΑΝΤ1!

Ανοίγοντας κανείς την πόρτα της τηλεόρασης είναι βέβαιο πως θα γνωρίσει πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους! Ομως, πιστέψτε με, με ειλικρίνεια σας λέω πως μετά από είκοσι και πλέον χρόνια που ασχολούμαι με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είναι λίγοι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί στο δρόμο μου και έχουν καταφέρει με το ήθος τους, την εντιμότητά τους και την δουλειά τους να κερδίσουν την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου.

Ενας από αυτούς τους ανθρώπους είναι αναμφισβήτητα ο Μανώλης Σκοπελίτης. Ο Μανώλης με το αφοπλιστικό χαμόγελο και το διαολεμένο χιούμορ. Ο ακούραστος Μανώλης που στην πλάτη του έχει σηκώσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του βάρους της ψυχαγωγίας του Mega.

Ο Μανώλης που για να ακριβολογούμε έχει χτίσει για είκοσι και πλέον χρόνια την πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Mega, – μαζί φυσικά και με κάποιους ακόμα άξιους “εργάτες” του καναλιού – αφού είναι ή μάλλον… ήταν (μου είναι αδύνατον να συνηθίσω να χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο γι ΄αυτό το κανάλι…) ο υπεύθυνος καλεσμένων όλων των πρωινάδικων του καναλιού.

Με άλλα λόγια; Εχουν περάσει από τα… χεράκια του η Ελντα Πανοπούλου και η Σοφία Βόσσου, ο Φώτης και η Μαρία, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και τόσοι άλλοι…

Ο Μανώλης ,λοιπόν, ένα από τα πιο άξια στελέχη του Mega, η “ψυχή” του Mega κατά πολλούς, πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Απ ΄ότι έμαθα ο Μανώλης ανέλαβε υπεύθυνος καλεσμένων στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά, αλλά και όχι μόνο! Ο Μανώλης ανέλαβε υπεύθυνος καλεσμένων και στις εκπομπές του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιας και με την Φαίη, αλλά και με τον Γρηγόρη λόγω του “Πρωινού Mou” και του “Ομορφου Κόσμου” (θυμάστε;;;) διατηρούν άριστες σχέσεις.

Προσωπικά ,λοιπόν, εύχομαι στο Μανώλη καλή επιτυχία σε αυτό το νέο του βήμα, αν και είμαι σίγουρη πως δεν την χρειάζεται!!!


Read More

And More