Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.11.2011 | 16:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Η ζωή της άλλης" : Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα !

Η ζωή της άλλης : Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Αλέξης με τη Στέλλα ξεκινούν τη διαδικασία για το γάμο τους, προς μεγάλη χαρά της δεύτερης. Η είδηση φτάνει στα αυτιά της Ελπίδας, η οποία απογοητεύεται και νιώθει προδομένη από τον Αλέξη. Στο μεταξύ, η Ξένια ζητάει από το Σήφη να ικανοποιήσει άλλη μια επιθυμία της, που θα τη φέρει πιο κοντά στην εκδίκηση. 'Υστερα φτάνει στο νοσοκομείο για να δει με τα μάτια της την έκβαση του σχεδίου της...

Ο πατέρας της Στέλλας, αποκαρδιωμένος από τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του, εκμυστηρεύεται το πρόβλημά του στον Αλέξη και του ζητάει μία μεγάλη χάρη, φέρνοντάς τον σε πολύ αμήχανη θέση. Στο μεταξύ, η Ξένια δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και με μία σπαραξικάρδια εξομολόγηση, ανοίγει την καρδιά της στον Σήφη διαστρεβλώνοντας για μια ακόμη φορά τα αληθινά γεγονότα.

Η οικογένεια της Βάσως περνάει μεγάλη αγωνία. Η Ντορίτα έχει ενοχλήσεις στο στομάχι και αναβάλλει την εκδρομή με τον Φίλιππο, προς μεγάλη δυσαρέσκεια του δεύτερου. Ο Φάνης και η Ελπίδα πιέζουν την Κάτια πάρει τη σωστή απόφαση σχετικά με το θέμα της Ξένιας, αλλά εκείνη ξεφεύγει από την πίεση ζητώντας πίστωση χρόνου. Η 'Ελενα ζητάει από τον Μάνο και τον Φάνη ένα χρηματικό ποσό για να φτιάξει τη ζωή της.

Ο Αλέξης προτείνει στη Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, για να μπορέσουν κι αυτοί να προχωρήσουν με τον γάμο τους. Η Ελπίδα μιλάει με τις κυρίες στο ίδρυμα και ζητάει τη βοήθειά τους, προκειμένου να εντοπίσει την άλλη κοπέλα. Στο μεταξύ, η Ντορίτα ανακαλύπτει ότι οι ζαλάδες της μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από μια απλή ίωση στομάχου...

Η Ντορίτα έχει ενοχλήσεις στο στομάχι και αναβάλλει την εκδρομή με τον Φίλιππο. Ο Φάνης και η Ελπίδα πιέζουν την Κάτια να κινηθεί εναντίον της Ξένιας. Η 'Ελενα ζητάει από τν Μάνο και τον Φάνη ένα χρηματικό ποσό για να φτιάξει τη ζωή της. Η Κάτια ζητάει από την Ελπίδα να την βοηθήσει να βρει το παιδί που ήταν συνομήλικό της στο ορφανοτροφείο. Ο Αλέξης προτείνει στη Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με τον γάμο τους.

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:51

Top 10