Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.11.2011 | 08:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

"Η ζωή της άλλης"... Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα ;

Η ζωή της άλλης... Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Αλέξης κρατώντας στην αγκαλιά του την Ελπίδα τής ανοίγει την καρδιά του, εκμυστηρεύοντάς της όλα τα όνειρα που έχει κάνει γι' αυτούς. Η Ελπίδα, πιο συγκρατημένη, προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις αυτού που μόλις έζησαν, όταν εμφανίζεται η Στέλλα. Η Ξένια συνεχίζοντας το παιχνίδι της, βιώνει τις περιποιήσεις του Σήφη που φαίνεται να έχει πιαστεί για τα καλά στην παγίδα της.

Ο Φάνης προσπαθεί να ηρεμήσει τη Λίλιαν, που απαιτεί ένα σωρό εξηγήσεις από τη μεριά του, καθώς η συνάντηση με την Τόνια στο αγρόκτημα την έχει αναστατώσει. Η Ξένια προτείνει στην Κάτια να κάνουν μια ανταλλαγή που -κατά τη γνώμη της- συμφέρει και τις δύο γυναίκες. Η Κάτια όμως, αρνείται. Ο Αλέξης συναντάει την Ελπίδα και προσπαθεί να της εξηγήσει την στάση του το προηγούμενο βράδυ. Ο Τζώρτζης γυρίζει στην Αθήνα και συναντάει την 'Ελενα.

Ο Σήφης παραχωρεί με συμβολαιογραφική πράξη στην Ξένια, αυτά που από καιρό επιθυμούσε... Η Κάτια, σίγουρη πια για το τι έχει συμβεί τη νύχτα του ατυχήματός της, ζητάει από τον δικηγόρο της να καταγγείλει τον Τζώρτζη. Η 'Ελενα που κρυφακούει τον προειδοποιεί. Ο Τζώρτζης τηλεφωνεί στην Ξένια. Ο Χάρης επιστρέφει και ζητάει να δει την Ελπίδα. Η Ελπίδα του ζητάει συγνώμη, η συμπεριφορά του Χάρη όμως είναι περίεργη.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10