Ημιτελικός “Dancing on ice” ! Τον έσπασε τον… πάγο της τηλεθέασης ;

Βρισκόμαστε πια μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό… Βρισκόμαστε πια μία εβδομάδα πριν πέσει η αυλαία του “Dancing on ice”, όπου και θα μάθουμε το ποια θα είναι τελικά εκείνη η παικτρια που θα κερδίσει το… χρυσό παγοπέδιλο και σηκώσει την κούπα ! Πηνελόπη Αναστασοπούλου ή Ιωάννα Πηλιχού; Ιωάννα Πηλιχού ή Πηνελόπη Αναστασοπούλου ;

Ετσι, η χθεσινή βραδιά, η βραδιά του μεγάλου ημιτελικού έχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν τα κατάφερε να σπάσει τον… πάγο της τηλεθέασης και να τινάξει την μπάνκα της AGB-Nielsen στον αέρα !

Και για να είμαστε ειλικρινείς, όχι το χθεσινό “Dancing” δεν τα κατάφερε να βάλει… μπουρλώτο από πλευράς τηλεθέασης. Ναι μεν επιρκάτησε του ανταγωνισμού, ναι μεν έκοψε πρώτο το νήμα ,όμως, οι επιδόσεις του ήταν… χλιαρές. Ηταν χλιαρές για τα τηλεοπτικά δεδομένα ενός ημιτελικού, όπου τα σόου τα οποία έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αγάπη μας και την προτίμησή μας, συνήθως σε τέτοιες κρίσιμες αναμετρήσεις και βραδιές, απογειώνονται και τα ποσοστά τηλεθέασης που χαρίζουν στα κανάλια, ζαλίζουν ! Για παράδειγμα μην ξεχνάτε, αυτό ακριβώς συμβαίνει με την κανονική έκδοση του “Dancing” !

Συμπέρασμα; Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω, πως ζαλίστηκα με το 29,3% που σημείωσε το “Dancing on ice” κατά μέσο όρο και με το κάτι της πάνω από 29,0% που έκανε στα νεανικά κοινά. Την ίδια ώρα η ξένη ταινία του Mega , “Τα κακά παιδιά”, σημείωνε κατά μέσο όρο 20,9% και 27,2% στα νεανικά κοινά, αντίστοιχα.

Read More

And More