Ιωάννης Αγγελόπουλος: Ο άνθρωπος που έτσι απλά λάτρεψε η τηλεόραση…

Η τηλεόραση είναι ένα μαγικό, αλλά πολύ δύσκολο μέσο… Η τηλεόραση είναι περίεργη και θέλει έναν ιδιαίτερο χειρισμό για να την κατακτήσει κανείς ή για να την κάνει να ανοίξει την αγκαλιά της. Αν το καλοσκεφτείς; Γυναίκα γαρ!

Μπορεί ο μαγικός γυάλινος κόσμος να φιλοξενεί καθημερινά πολλούς και διάφορους , όμως, λίγοι είναι εκείνοι που έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται διαρκώς μέσα σε αυτήν – κυρίως αν δεν είναι παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί – γιατί ανήκουν στη μικρή εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που η τηλεόραση έτσι απλά τους έχει λατρέψει.

Η τηλεόραση λατρεύει συνήθως την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την καθαρότητα με την οποία κανείς θα κοιτάξει κατάματα την κάμερα, όπως επίσης και την… τρέλα και την εκκεντρικότητα. Ως γνωστόν μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις και η τηλεόραση είναι εικόνα.

Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος ,λοιπόν, ανήκει σε αυτή ακριβώς την κατηγορία που σου προανέφερα. Η τηλεόραση έτσι απλά τον έχει λατρέψει, γι ΄αυτό και οι εκπομπές κονταροχτυπιούνται για το ποια θα εξασφαλίσει πρώτη ορισμένες δηλώσεις του.

Ποιος είναι όμως ο Ιωάννης Αγγελόπουλος; Ο Ιωάννης Αγγελόπουλος είναι ο… βασιλιάς της κερατίνης. Είναι μαζί με τον αδελφό του Νικόλα η ψυχή της επιχειρήσης Angelopoulos Hair Company. Η τηλεόραση ήρθε στο δρόμο του μετά τον σούπερ χλιδάτο γάμο του! Ενας γάμος ο οποίος έγινε στην Εκάλη… Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και κουκλάρα Στεφανία Γεωργίου, χάρη στην οποία τώρα πια κρατά στην αγκαλιά του την επίσης κούκλα κόρη του και το όνομα αυτής; Σεσίλια!

Ενας γάμος παραμυθένιος… Ενας γάμος ο οποίος θύμιζε 1.000 και μία νύχτες, από τον οποίο ανέβηκε ένα βίντεο στο Internet και προκλήθηκε ο απόλυτος πανικός. Ενας γάμος ο οποίος συγκέντρωσε χιλιάδες κλικαρίσματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και μερικά χρόνια χόρεψε τον χορό του Ησαϊα στην πανέμορφη εκκλησία Αγία Μαρίνα στην Εκάλη. Ενώ το γλέντι που ακολούθησε στην εντυπωσιακή βίλα της οικογένειας της Στεφανίας στην Εκάλη πραγματικά ήταν μοναδικό. Για τις ανάγκες του γάμου όλος ο κυρίως χώρος της βίλας μεταμορφώθηκε σε ένα μοδάτο club και τόσο οι νεόνυμφοι, όσο και οι ουκ ολίγοι καλεσμένοι τους γλέντησαν με την καρδιά τους ως το πρωί.

Φυσικά, το βίντεο αυτό του γάμου το εντόπισαν και τα λαγωνικά της τηλεόρασης, οι εκπομπές το φιλοξένησαν και κάπως έτσι ξεκίνησε το μπαράζ των τηλεοπτικών εμφανίσεων του Ιωάννη, ο οποίος με το μποέμ του στυλ και χωρίς ίχνος έπαρσης και ψώνιου – κι αν έχουν δει τα μάτια μου… – άρεσε και άρεσε πολύ και η τηλεοπτικές προσκλήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ο Ιωάννης και ο Νικόλας σε ότι έχει να κάνει με την αλυσίδα κομμωτηρίων που διαθέτουν, έχουν περιποιηθεί πολλές εγχώριες star και τους έχουν προσφέρει τις καινοτόμες υπηρεσίες τους. Στο μπραζίλιαν δε, δεν πιάνονται. Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να υπήρξε ο απόλυτος πανικός με αυτή την επαναστατική μέθοδο ισιώματος μαλλιών ,όμως, εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια αυτή η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται από τα παιδιά. Με άλλα λόγια; Τα χεράκια τους έχουν ισιώσει όλη την κοσμική Αθήνα και όχι μόνο!

Αν λατρεύεις το ίσιο μαλλί, πίστεψέ με αξίζει τον κόπο να τους επισκεφθείς. Αφέσου στα χρυσά τους χέρια και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το μετανιώσεις μιας και η επαναστατική μπαζίλιαν θεραπεία που θα σου εφαρμόσουν, θα έχει θεαματικά μην σου πω μαγικά αποτελέσματα και σου μιλάω εκ πείρας. Φυσικά κάνουν θαύματα κι όταν αποφασίζουν να ανακατέψουν χρώματα και πιάσουν το πινέλο ανά χείρας.

Πάνω απ ΄όλα ,όμως, αξίζει τον κόπο κανείς να γνωρίσει από κοντά τόσο τον Ιωάννη, όσο και τον Νικόλα, γιατί είναι δύο απίστευτα παιδιά, που θα σε υποδεχτούν με ένα μεγάλο χαμόγελο και θα σε κάνουν από την πρώτη στιγμή να αιστανθείς άνετα, να αιστανθείς σαν να βρίσκεσαι όχι στο δικό τους σαλόνι ομορφιάς, αλλά στο σαλόνι του σπιτιού σου.

Σε λίγες ημέρες θα σου έχω περισσότερο Ιωάννη, γιατί ετοιμάζει γκράντε κοσμικό γεγονός, για το οποίο για την ώρα δεν μπορώ να σου αποκαλύψω περισσότερα! Sorry…


Read More

And More