ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιστορικό στέλεχος του Mega ετοιμάζει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα!

Αλήθεια, μου είναι απίστευτα δύσκολο να πιστέψω ότι το Mega αργοσβήνει… Αλήθεια, μου είναι απίστευτα δύσκολο να μιλώ για το Μεγάλο Κανάλι σε παρελθοντικό χρόνο… Αλήθεια, μου είναι απίστευτα δύκολο να πιστέψω πως όλα τελείωσαν… Ισως γι’ αυτό ακόμα μέσα μου θέλω να πιστεύω σε ένα θαύμα!

Χωρίς να θέλω να φανώ μελό, πραγματικά ένας κόμπος ανεβαίνει στο λαιμό μου κάθε φορά που αναφέρομαι σε αυτό το γεγονός ή κάθε φορά που βλέπω τις φωτογραφίες με τα ερημωμένα γραφεία, με τους κλειστούς υπολογιστές. Αυτές τις φωτογραφίες που παραπέμπουν σε καμμένη τηλεοπτική γη! Και ξέρετε γιατί μου είναι απίστετυτα δύσκολο;

Γιατί για μένα το Mega δεν ήταν, δεν είναι ένα κανάλι… Είναι συνάδελφοι, είναι φίλοι χρόνια, είναι αναμνήσεις, είναι στιγμές, είναι ρεπορτάζ και πολλά, πολλά άλλα. Το Mega για μένα είναι ο Χάρης, είναι η Κατερίνα, είναι η Στέλλα, είναι η Μίρκα και όλα τα υπόλοιπα παιδιά εκεί στις δημόσιες σχέσεις που μαζί έχουμε περάσει τόοοοσα πολλά μαζί.

Το Mega ,λοιπόν, δεν υπάρχει πια… Δεν υπάρχει πια τουλάχιστον έτσι όπως το ξέραμε, το ζήσαμε και το δουλέψαμε 26 χρόνια τώρα. Το Mega έχει περάσει σε μία άλλη εποχή η οποία πραγματικά δεν ξέρω που θα μας οδηγήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που πρόσωπα που δούλευαν από… πάντα στο Μεγάλο Κανάλι, έχουν αρχίσει να φτιάχνουν βαλίτσες και το ένα μετά το άλλο ανοίγουν την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ένα πρόσωπο που είναι ταυτισμένο με το Mega απόλυτα, ένα πρόσωπο που ήταν πιστός “εργάτης” γι ΄αυτό το κανάλι σχεδόν από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα, ετοιμάζεται να επιχειρήσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Ποιο είναι το πρόσωπο αυτό; Η Ελενα Κατραβά! Η σιδηρά κυρία της ψυχαγωγίας του Μεγάλου Καναλιού – σύμφωνα πάντα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές – δέχεται στενή πολιορκεία από αντίπαλο κανάλι. Πολιορκεία η οποία απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, μέρα με την ημέρα εντείνεται όλο και περισσότερο.

Η υπέροχη,ακούραστη και σχεδόν πάντα χαμογελαστή Ελενα που έτρεχε και φρόντιζε για όλους και για όλα εννοείται πως είνα ένα από τα πρόσωπα εκείνα του Mega που οι… απέναντι τα θέλουν πολύ.

Το ρεπορτάζ λέει πως η Ελενα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του κ. Μαρινάκη, προκειμένου να στελεχώσει το κανάλι το οποίο ετοιμάζει ο γνωστός επιχειρημαίας με πυρετώδεις ρυθμούς.

Το μόνο που μένει να δούμε ,λοιπόν, είναι αν η Ελενα πει το Megaλο “αντίο” και προχωρήσει παρακάτω….


Read More

And More