Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, μετά από περίπου δέκα χρόνια συνεργασίας!

Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους συμπορεύτηκαν χρόνια ολόκληρα και για να είμαι πιο ακριβής σχεδόν μία δεκαετία. Η αλήθεια είναι πως από ένα σημείο και μετά, η κοινή τους πορεία μάλλον ήταν κάτι που το θεωρούσαμε όλοι δεδομένο, μιας και ο ένας μπορούμε να πούμε πως συμπλήρωνε τον άλλο και όταν σου συμβεί αυτό στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης, είναι κάτι που δεν το χαλάς εύκολα.

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για τον Γιώργο Αυτιά και την Μάγδα Τσέγκου. Η Μάγδα ξεκίνησε να συνεργάζεται με τον γνωστό δημοσιογράφο από το Alter, για να φτάσουν μέχρι το σήμερα. Η γνωστή δημοσιογράφος υπέγραφε την αρχισυνταξία της εκπομπής και ήταν στο κοντρόλ, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα την είδαμε και δίπλα στον δαιμόνιο Γιώργο Αυτιά στο πλατό.

Επειδή ,όμως, οι συνεργασίες κάνουν τον κύκλο τους, σήμερα απ ΄ότι φαίνεται αυτός ο κύκλος έκλεισε. Η Μάγδα αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου, στην προσπάθειά της να αναζητήσει και… μόνη της την τύχη της μέσα στο ΣΚΑΙ. Άλλωστε, τα κενά που υπάρχουν στο πρόγραμμα, είναι πολλά.

Έτσι πριν από λίγο η Μάγδα αποχαιρέτησε το “Καλημέρα”, με την συγκεκριμένη χαρακτηριστική φωτογραφία και φυσικά και το απαραίτητο μήνυμα…

Read More

And More