“Joy”: Πότε κάνει πρεμιέρα; Ποιοί είναι οι νέοι συνεργάτες της Δούκισσας Νομικού;

Το JOY έρχεται στον ΑΝΤ1 και μαζί του φέρνει τη Δούκισσα Νομικού, σε μία νέα, συναρπαστική συνεργασία! Η παρουσιάστρια, αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας και μας ξεναγεί στην πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής, γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία.

Κάθε Σάββατο στις 16.15 και κάθε Κυριακή στις 16.00, το JOY είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Γρήγορο, φρέσκο, πολυθεματικό και χρηστικό, έρχεται για να σας χαλαρώσει, να σας συμβουλέψει και να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά tips των celebrities, με τη βοήθεια των ειδικών.
Η Δούκισσα Νομικού, το πιο λαμπερό κορίτσι της τηλεόρασης, ως μία άλλη «αρχισυντάκτρια» του τηλεοπτικού περιοδικού JOY, ετοιμάζεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει τα Σαββατοκύριακά μας, πιο όμορφη και πιο αληθινή από ποτέ!
Μαζί με την Δούκισσα, μία εξαιρετική ομάδα νέων ανθρώπων, καταξιωμένων στο χώρο τους, ετοιμάζει τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες:
Στη Μόδα μαθαίνουμε όλες τις νέες τάσεις, τα Do και τα Dont’s, αλλά και τα απαραίτητα tips για τις καλύτερες εμφανίσεις, με τη βοήθεια της Fashion blogger, Χρυσσιάνας Ανδριοπούλου. Στη Μαγειρική, τρεις γοητευτικοί σεφ σας προτείνουν το μενού της εβδομάδας παρουσιάζοντας συνταγές για κάθε γούστο. Νικόλαος Σακελαρίου, Gus Αθανασιάδης και Marco Rossi σε μια μοναδική συνεργασία που δεν θα «χορταίνετε» να βλέπετε.
Στη Ζαχαροπλαστική, η Άντα Λιβιτσάνου αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο που της πάει πολύ! Τη σκυτάλη, για όποιον νιώσει, ότι το παρακάνει λιγάκι με τις φανταστικές λιχουδιές της παρέας μας, παίρνει ο γυμναστής μας, Δημήτρης Μώρος, o οποίος θα μας καθοδηγεί με εδικές ασκήσεις και body tips, για να αποκτήσουμε καλύτερη σωματική υγεία και πνευματική ευεξία. Η Μαντώ Γαστεράτου στα Beauty Tips, παρουσιάζει απλές και έξυπνες λύσεις για να γίνουμε ακόμη πιο όμορφες και λαμπερές. Ο Πάνος Καλλίτσης από την άλλη, αναλαμβάνει να κάνει τις πιο πρωτότυπες μεταμορφώσεις επωνύμων!

Ακόμη, 10 Years Younger! Ένα μοναδικό concept που στόχο έχει να μεταμορφώσει μια απλή γυναίκα και να φαίνεται δέκα χρόνια νεότερη. Παρουσιαστές θα είναι το διεθνούς φήμης μοντέλο Γιώργος Καραβάς και η πασίγνωση Αλεξάνδρα Κατσαίτη! Στη συνέχεια, City Life και πολλές συμβουλές για τα αγαπημένα σας κατοικίδια από την Τζένη Θεωνά.

Και… Workshop by Vicky Kaya: Ο κόσμος της μόδας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί! Η αγωνία, το άγχος, η χαρά, η λύπη και τελικά το δημιουργικό αποτέλεσμα φτάνουν στις οθόνες μας μέσα από τους σπουδαστές της σχολής της Βίκυς.
Τον τελικό λόγο… έχει και πάλι η Δούκισσα που αναλαμβάνει και τις συνεντεύξεις. Συναντά τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταφέρνει να αναδείξει τη JOY πλευρά τους!
Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα σαββατοκύριακο γεμάτο JOY; Ραντεβού στον ΑΝΤ1 το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 16.15 για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Read More

And More