Κ. Δανδουλάκη : Τι λέει για την συμμετοχή της – έκπληξη στο “Dancing” !

Η μεγαλύτερη έκπληξη που έκρυβε το φετινό στήσιμο του “Dancing” στον ΑΝΤ1 – για την ώρα τουλάχιστον και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν θα αποχωρήσει η Ζέτα Μακρυπούλια – ήταν αναμφισβήτητα η συμμετοχή της Κάτιας Δανδουλάκη !

Η κυρία του ελληνικού θεάτρου και της ελληνικής τηλεόρασης, έκανε την έκπληξη και είπε το “ναι” στους Αντεννικούς και έτσι θα την δούμε να κάθεται στην κριτική επιτροπή του σόου, παίρνοντας την σκυτάλη από την Ερρικα Πρεζεράκου. Οπως καταλαβαίνετε γι ΄αυτή την απόφασή της έχει δεχτεί πολλά τηλέφωνα από τα Media, προκειμένου να κάνει κάποιες πρώτες δηλώσεις και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς την έκανε να πει αυτό το πολυπόθητο για τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου, “ναι” :

“…Μου έγινε η πρόταση αυτή, με χαροποίησε πολύ και ναι, την αποδέχτηκα με χαρά, αφού έφερε φως σε μια σκοτεινή τηλεοπτική περίοδο. Πρόκειται για ένα καινούριο στοίχημα που με κεντρίζει και με γεμίζει χαρά. Θα δώσω όπως πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω και αυτό τον νέο στόχο που έχω βάλει. Είναι τελείως διαφορετικό απ’ ότι έχω κάνει μέχρι σήμερα, αλλά μου αρέσει να δοκιμάζω και να δοκιμάζομαι σε καινούρια …ταξίδια”.

Πηγή : TV Ζάπινγκ

Read More

And More