KARA SEVDA : Καταιγιστικές οι εξελίξεις…

Προς το φινάλε του πρώτου κύκλου της τουρκικής δραματικής σειράς του Mega (καθημερινά στις 6.50 μ.μ.) συμβαίνουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές των ηρώων και οι ισορροπίες ανατρέπονται για μια ακόμη φορά. Μετά τη φυγή της Νιχάν, ο Κεμάλ γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνος και δεν διστάζει να παρασύρει και τον Εμίρ σε ένα παιχνίδι με απρόβλεπτο τέλος. Θέλει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί τον αιώνιο αντίπαλό του που πριν από πολλά χρόνια τού διέλυσε την προσωπική του ευτυχία.

Την ίδια ώρα, ο Οζάν προσπαθεί να δικαιολογήσει την επιστροφή του στη Νιχάν, εκείνη όμως είναι απαρηγόρητη και δεν του συγχωρεί το γεγονός ότι για άλλη μια φορά στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων. Τα δύο αδέλφια πια έχουν μεγάλη ψυχική απόσταση.

Η Νιχάν ψάχνει να βρει παρηγοριά κοντά στη Λεϊλά, όταν όμως ανακαλύπτει ότι κι εκείνη είναι θυμωμένη μαζί της αναγκάζεται να της πει όλη την αλήθεια για το νοσηρό σχέδιο του Εμίρ και την εισβολή του Κεμάλ στο σπίτι της με την απειλή όπλου.
Η Λεϊλά αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης και της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Την ίδια ώρα η Ασού κατηγορεί τον Τουφάν πως έπαιξε με τη ζωή του Κεμάλ και την απειλεί πως αυτό δεν πρόκειται να περάσει έτσι.
Η οικογένεια Σόιντερε έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει, καθώς όλοι μαθαίνουν τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ και αποφασίζουν να της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Στο οικογενειακό τραπέζι που θα ακολουθήσει, ο Ταρίκ ζητάει από την Μπανού να τον συνοδεύσει και η Φεχιμέ παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει την Ασού.
Η Νιχάν με τεράστιο ψυχικό κόστος συνεχίζει να παίζει θέατρο και να παριστάνει πως έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Εμίρ, γνωρίζοντας πως ο Κεμάλ την παρακολουθεί. Ο Κεμάλ θα φύγει απογοητευμένος, μην μπορώντας πια να διαψεύσει τα ίδια του τα μάτια. Αυτήν τη φορά ο άνδρας έχει αποφασίσει να διακόψει κάθε σχέση με την Νιχάν και να μην της δώσει άλλη ευκαιρία. Βέβαια αγνοεί το νέο σατανικό σχέδιο που έχει στήσει ο Εμίρ.
Οι πολλές συμπτώσεις κάνουν τη Νιχάν καχύποπτη και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ του Εμίρ και της Ζεϊνέπ. Αποφασισμένη να το εξακριβώσει, θα τους στήσει μια παγίδα.
Ο όμιλος Κοζτζούογλου ανακοινώνει την ίδρυση ενός σχολείου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής τους δραστηριότητας με επικεφαλής τη Νιχάν. Με αυτό τον τρόπο ο Εμίρ προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Νιχάν για όσα όλα έχουν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η αντίδραση της κοπέλας θα είναι απρόβλεπτη.

Read More

And More