KARA SEVDA: Σου αποκαλύπτουμε το τραγικό φινάλε!

O Κεμάλ ύστερα από πάρα πολλή σκέψη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στην Ασού, που εδώ και πέντε χρόνια είναι ερωτευμένη μαζί του. Δεν μπορεί να συγχωρέσει τη νέα προδοσία της Νιχάν, που για δεύτερη φορά τον απαρνήθηκε. Ετσι προχωρά σε πρόταση γάμου προς την Ασού και στη συνέχεια αρραβωνιάζονται. Η Ασού είναι γεμάτη ευτυχία, όμως ο νεαρός άνδρας παραμένει δυστυχισμένος, όπως βέβαια και η Νιχάν.
Την ίδια στιγμή ο Εμίρ έχει ηρεμήσει που ο Κεμάλ αρραβωνιάστηκε την Ασού, ωστόσο το βράδυ των αρραβώνων η Νιχάν λιποθυμάει και ο άνδρας της μαθαίνει πως είναι έγκυος στο παιδί του Κεμάλ. Ορκίζεται εκδίκηση και καταστρώνει νέο σχέδιο.

Η Νιχάν δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγαπάει περισσότερο στη ζωή της αρραβωνιάζεται μια άλλη, η όλη ένταση και η πίεση της προκαλούν λιποθυμικό σοκ. Λίγο αργότερα οδηγείται στο νοσοκομείο και ζητάει παράλληλα από τον γιατρό να της κάνει εξετάσεις και για εγκυμοσύνη. Αργότερα μαθαίνει πως ο αδελφός της Οζάν έχει συλληφθεί και έτσι θέλει να φύγει από το νοσοκομείο. Ο γιατρός την ενημερώνει πως το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε αρνητικό, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για σχέδιο του Εμίρ.
Την επόμενη μέρα ο Εμίρ χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό στη Νιχάν, της ρίχνει υπνωτικό και την οδηγεί σ’ ένα παράνομο ιατρείο για να της κάνει έκτρωση. Ομως, την τελευταία στιγμή το μετανιώνει και την παίρνει από εκεί, αλλά αποφασίζει να βγάλει μια και καλή από τη μέση τον Κεμάλ.
Λίγες μέρες αργότερα η Νιχάν κάνει νέο τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι της και σοκαρισμένη ανακαλύπτει πως είναι τελικά έγκυος. Για να το επιβεβαιώσει πάει στη γυναικολόγο της και αργότερα γεμάτη χαρά πάει να βρει τον Κεμάλ για να του το πει. Ομως τα δυσάρεστα γεγονότα δεν θα την αφήσουν να χαρεί ό,τι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή της.
Ενα νέο μοιραίο μυστικό αποκαλύπτεται και θα έχει τραγικές συνέπειες…

Ο Κεμάλ μαθαίνει πως ο Εμίρ εκμεταλλεύτηκε ερωτικά την αδελφή του. Πηγαίνει με άγριες διαθέσεις στην έπαυλη να τον βρει, έρχονται στα χέρια και τότε ο Εμίρ τού βγάζει όπλο και τον απειλεί. Και οι δύο προσπαθούν να στρέψουν το όπλο ο ένας εναντίον του άλλου. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο Εμίρ πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ ο Κεμάλ σοκαρισμένος τηλεφωνεί στην αστυνομία και παραδέχεται πως διέπραξε φόνο. Στη συνέχεια συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή.

Ο Γκαλίπ έχει υποψίες πως η Ασού είναι κόρη του και έτσι την καλεί σε γεύμα και προσπαθεί να την «ψαρέψει» για την οικογένειά της. Εκείνη το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί να ξεφύγει από την παγίδα του. Ωστόσο και αυτό το μυστικό θα βγει στην επιφάνεια, με απρόσμενες συνέπειες για την κοπέλα.

Read More

And More