“Ξεπαγώνει” η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα; Τι θα γίνει με την Δούκισσα Νομικού;

Σιγά-σιγά το “Nomads” φεύγει και τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια του ΑΝΤ1 έχουν αρχίσει να… καταστρώνονται! Το υπερ-ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου θα ρίξει αυλαία τον Δεκέμβριο και εννοείται πως οι Αντεννικοί ενόψει νέας χρονιάς έχουν αρχίσει να είναι σε ετοιμότητα, μιας και ως γνωστόν παραδοσιακά τον Φλεβάρη τα κανάλια επιχειρούν μία δεύτερη… μίνι-πρεμιέρα, παρουσιάζοντας στους δέκτες μας fresh τηλεοπτικές προτάσεις.

Πράγματα και θάματα ,λοιπόν, έχουν πέσει στο τραπέζι των Αντεννικών και βρίσκονται υπό συζήτηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά το “Nomads” και μετά την είσοδο του νέου χρόνου, οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται σοβαρά μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να δώσουν ξανά το “φιλί της ζωής” στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου, η οποία μετά το τέλος του “Σου-Κου” της Μαρίας Μπεκατώρου, κατέβασε ρολά.

Με άλλα λόγια είναι πιθανό από Γενάρη να βγει ένα brand-new πρωινάδικο στον αέρα, παρά την αρχική απόφαση που ήθελε την live πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, να μπαίνει στην βαθιά κατάψυξη.

Βέβαια, αν όντως ξεπαγώσει η όλη ιδέα το θέμα είναι το ποιός ή ποιά θα αναλάβει την παρουσίαση του Σαββατοκύριακου, μιας κι αυτό το τηλεοπτικό πόστο το είχε υποσχεθεί ο γενικός διευθυντής προγράμματος, επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Ομίλου Γιάννης Λάτσιος, στην Δούκισσα Νομικού και η Δούκισσα τώρα… “προπονείται” για μαμά, οπότε και δεν θα μπορεί να αναλάβει τηλεοπτική δράση.

Αυτός είναι κι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες που έχει κάνει τους Αντεννικούς να προβληματίζονται ιδιαίτερα για το τι πρέπει να αποφασίσουν για το Σου-Κου.

Ιδωμεν…

Read More

And More