Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου για την Τζένη Μπαλατσινού: “Δεν ήταν ποτέ πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια”!

Κατερίνα Καινούργιου VS Τζένης Μπαλατσινού! Ναί, ναί πρωί-πρωί σήμερα γεννήθηκε μία νέα κόντρα στη πόλη… Ναί, ναί δεν προλάβαμε να ανοίξουμε καλά – καλά τα μάτια μας και η τηλεοπτική ατμόσφαιρα μύριζε… μπαρούτι!

Στ΄ άρματα, στ ΄άρματα εμπρός στον τηλεοπτικό αγώνα και στον αγώνα για μία… πρωτοκλασάτη θέση κάτω από τον ήλιο της εγχώριας σόου-μπιζ έπεσαν η Κατερίνα Καινούργιου και η Τζένη Μπαλατσινού. Οι δύο κυρίες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και κάπως έτσι ένα ολοκαίνουργιο θερμό επεισόδιο στο μαγικό κόσμο των celebrities μόλις ξεκίνησε.

Ενα σου λέω λατρεμένη ένα… Η Κατερίνα είπε για την Τζένη “ε, δεν ήταν και ποτέ καμία πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια”! Μπουρλότο…

Τι έγινε ,όμως, και η συνήθως προσεκτική στα λεγόμενά της Κατερίνα πήρε τ΄ όπλο της και άρχισε να πυροβολεί; Ολα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι η Τζένη βρέθηκε σε ένα κοσμικό event και όταν την πλησίασε η κάμερα του “Φτιάξε Καφέ”, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή!

Μάλιστα, για να ακριβολογώ πρώτα έσπευσε να ρωτήσει η κάμερα από ποια εκπομπή είναι και στη συνέχεια αποφάσισε να μην μιλήσει. Χωρίς καν να ακούσει το τι μπορεί να ήθελε να την ρωτήσει ο δημοσιογράφος του Epsilon!

Αποτέλεσμα; Η Κατερίνα έγινε σου λέει έξαλλη και δεν το έκρυψε: «Για ποια δουλειά να τη ρωτούσαμε; Κάνει κάτι η κυρία Μπαλατσινού αυτή την περίοδο; Δεν ήταν ποτέ η πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια. Δεν ήταν η Μενεγάκη, δεν ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου», ανέφερε.

«Με στεναχωρεί πολύ γιατί με γνωρίζει προσωπικά και έχουμε πολύ καλή σχέση. Πραγματικά με ενόχλησε διότι εδώ κάνουμε μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Στο κανάλι υπάρχουν πολύ αξιόλογες εκπομπές και μιλάνε όλοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες… Ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είναι στο κανάλι», συνέχισε και κατέληξε: «δεν πειράζει, δεν θα πεθάνω από τη στεναχώρια μου! Δε χάσαμε και τη συνέντευξη της Μενεγάκη!»

Αυτά είναι!…

Read More

And More