Καταποντίστηκε ο εγχώριος Γιουροβιζιονο-τελικός ! Θριαμβευτική επιστροφή του “50-50″…

Μετά το χθεσινό σχεδόν… φιάσκο, – και λέω “σχεδόν” γιατί μην κοιτάτε που δεν μου φαίνεται αλλά κατά βάθος είμαι καλός άνθρωπος – , όπως ήταν αναμενόμενο, οι σημερινές τηλεθεάσεις του εγχώριου Γιουροβιζιονο-τελικού είναι τουλάχιστον… πολικές ! Τόσο ; Που δεν το έχω διασταυρώσει, αλλά κάτι φίλοι μου είπαν πως πουρνό-πουρνό είδαν εκεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής να κυκλοφορούν… πολικές αρκούδες !

Βέβαια, θα μου πείτε και που είναι το κακό ; Μία χαρά ζωάκια είναι τα αρκουδάκια, αφήστε που τα έχουμε πει αυτά, τα… ζώα είναι φίλοι μας !

Ετσι , λοιπόν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τηλεθέασης της AGB, ο θλιβερός ΕΡΤικός τελικός, σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο 16,4%, ενώ στο πικ της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων – όπου σας είπα απο χθες πως το πανηγυρικό κλίμα θα συμπλήρωνε άριστα ένα κονιακάκι και ένα παξιμαδάκι της παρηγοριάς – , έφτασε μόλις και μετά βίας, το 23,5% στο σύνολο και 26,4% στα νεανικά κοινά.

Οπως καταλαβαίνετε, ίσως και να μιλάμε για τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης των τελευταίων ετών ! Μόνο οι περσινές επιδόσεις του διαγωνισμού – ο οποίος και πάλι είχε διεξαχθεί…. σεμνά και ταπεινά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε τέτοια χάλια – , είχαν κυμανθεί στο πικ του, γύρω στο 41,0% στο σύνολο και 27,0% στα νεανικά κοινά !

Με άλλα λόγια ; Το Γιουροβιζιονο-δράμα που ζήσαμε χθες, καταποντίστηκε στους πίνακες τηλεθέασης !

Ποιος ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ; Μα εννοείται το “50-50” ,όπου η τηλεοπτική επιστροφή του, ήταν κάτι παραπάνω απο θριαμβευτική ! Η σειρά του Μεγάλου Καναλιού έκανε κατά μέσο όρο 41,4% ,ενώ κάποια στιγμή τα… 50άρια του τίτλου της, τα είδε να σημειώνονται και στα… πρακτικά της AGB, με τον “Νικηφόρο”, τον “Μίμη” και τον “Παυλίτο”, σε τρελά κέφια !

Κατά τα άλλα, η πίτα του prime-time μοιράστηκε ως εξής :

Η ζωή της άλλης – Mega : 44,3%

“50-50” – Mega : 41,4%

Ράδιο Αρβύλα – ΑΝΤ1 : 20,1%

Κούκλες – Mega : 18,4%

Γιουροβίζιον – ΝΕΤ : 16,4%

Για λογαριασμό σας – Alpha : 13,4%

Οικογενειακές Ιστορίες – Alpha : 13,3%

Με το δεξί – ΑΝΤ1 : 10,0%

Steps – ANT1 : 8,7%

Σπίτι από την αρχή – Alpha : 8,5%

Read More

And More