Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για το μέλλον της συνεργασίας της με το Epsilon και το μεγάλο μυστικό…

Όσο η φετινή σεζόν πλησιάζει στο τέλος της, τόσο τα όσα λέγονται και ακούγονται θα είναι πολλά… Θα είναι πολλά και διάφορα! Βλέπεις, παραδοσιακά αυτή η εποχή είναι η εποχή που… ευδοκιμούν οι φήμες!!! Οι φήμες παντός τύπου και είδους…

Ανάμεσα ,λοιπόν, στα όλα όσα κυκλοφορούν, έχει ακουστεί έντονα τον τελευταίο καιρό πως… “σύννεφα” έχουν μαζευτεί πάνω από την συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου και του Epsilon και πως όλα είναι ανοιχτά ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς.

Επειδή ,λοιπόν, είναι καλό να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, μετά από μία σχετική “βόλτα” που έκανα και μετά από τα όσα ρώτησα κι έμαθα, δεν τρέχει τίποτα σε σχέση με την Κατερίνα και το Epsilon!

Πως το έλεγε ο… Sakis; Ολα καλά, όλα καλά; Ε, αυτό ακριβώς! Και για να γίνω ακόμα πιο σαφής, το κανάλι δεν είναι μόνο το ότι δεν έχει πρόβλημα με την Κατερίνα. Το κανάλι είναι και ιδιαίτερα ευχαριστημένο μαζί της, μιας και τόσο η ίδια, όσο και ο αρχισυντάκτης της Θέμης Μάλλης, έχουν καταβάλει μία τεράστια προσπάθεια (είτε αυτό αρέσει σε κάποιους, είτε όχι…) και το “Φτιάξε Καφέ”, έχει αρχίσει να φτιάχνει μία καλή, καθημερινή παρέα, τουτέστιν και πολύ καλύτερα ποσοστά τηλεθέασης από αυτά που σημείωνε στην αρχή της σεζόν. Μάλιστα, επί της ουσίας μπορώ να πω, πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης του σήμερα με το χθες!

Και για να γυρίσουμε στα της Κατερίνας και του Epsilon, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Κατερίνα έχει με το κανάλι συμβόλαιο διετούς ισχύος, οπότε δεν τίθεται θέμα ούτε κι απο πλευράς συβολαίου…

Κατά τα άλλα, όσο έψαχνα το συγκεκριμένο θέμα, έμαθα κι ένα μεγάλο μυστικό… Ποιό είναι αυτό το μυστικό; Πως η Κατερίνα συνεχίζει ακάθεκτη και του χρόνου στο κανάλι των Μελισσίων, αλλά πως ακόμα τίποτα δεν έχει “κλειδώσει” σε σχέση με την ώρα προβολής της εκπομπής της, μιας και παίζει έντονα το ενδεχόμενο να την βλέπουμε κάθε μέρα λίγο αργότερα. Με άλλα λόγια; Να την βλέπουμε να μας στέλνει την “καλημέρα” της κάπου εκεί γύρω στις 10.00 το πρωί.

Όπως και να έχει βέβαια, ακόμα είναι νωρίς για πιο συγκεκριμένα τηλεοπτικά σχέδια επί χάρτου και για οριστικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την σεζόν 2017-2018!

Read More

And More