Κατερίνα Καινούργιου: Σήμερα μας καλημέρισε με έναν άλλο τρόπο! Το μήνυμα της έναρξης και οι αλλαγές που έρχονται.

Η σημερινή Δευτέρα ήταν μία άλλη Δευτέρα… Ήταν μία διαφορετική Δευτέρα για την Κατερίνα Καινούργιου… Η σημερινή Δευτέρα είχε ένα άλλο πρωινό ξύπνημα για την οικοδέσποινα του “Φτιάξε Καφέ”, μιας κι από σήμερα η καθημερινή, πρωινή εκπομπή του Epsilon ξεκινάει νωρίτερα και μας… ξυπνάει νωρίτερα!

Έτσι, η Κατερίνα πλέον μας κλείνει το… μάτι – πάντα υπέρλαμπρη -, κάθε μέρα στις 7.30 το πρωί και όχι στις 7.50 και φυσικά πουρνό-πουρνό φρόντισε να μας στείλει ένα αγαπησιάρικο μήνυμα!

Τι ακριβώς μας είπε για αυτές τις νέες αλλαγές που έχουν να κάνουν με την ώρα της εκπομπής της;

“…Πολύ καλημέρα σας! Καλή σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Ναι, η ώρα είναι 7.28 ακριβώς και είμαστε εδώ μαζί σας. Από σήμερα θα ξεκινάμε αυτήν ακριβώς την ώρα, ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά νωρίτερα. Τι εστί αυτό; Με το που τελειώνει η επανάληψη του Νίκου Ευαγγελάτου, κατευθείαν ξεκινάμε εμείς. Ένα τεταρτάκι νωρίτερα καλό είναι για εσάς, γιατί ξυπνάτε παρέα με εμάς. Εμείς χάνουμε ένα τεταρτάκι ύπνου αλλά δεν πειράζει, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί σας…”!

Κατά τα άλλα; Όπως σου αποκάλυψα πριν από πολύ-πολύ καιρό, έρχονται κι άλλες αλλαγές στην εκπομπή της Κατερίνας από Γενάρη, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την θεματολογία της εκπομπής, αφού ο αρχισυντάκτης Θέμης Μάλλης πήρε την τολμηρή απόφαση ο “Καφές” να γυρίσει την πλάτη στην gossip και την life-style θεματολογία και να αποκτήσει μία πιο έντονη, γυναικεία γεύση, δίνοντας έμφαση σε όλα τα θέματα που άπτονται της γυναίκας.

Επίσης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες θα υπάρξουν και περαιτέρω αλλαγές και μπροστά και πίσω από τις κάμερες που θα αφορούν στο στήσιμο και στη νέα τηλε-φιλοσοφία, που θα υιοθετήσει η εκπομπή.

Read More

And More