Κατερίνα Καινούργιου: Υπέρλαμπρη την έχεις δει πολλάκις, απλή και σε… ρόλο-έκπληξη την έχεις δει;

Υπέρλαμπρη την έχεις δει… Υπερπαραγωγή την έχεις δει… Χόλιγουντ σαν να λέμε, την έχεις δει… Απλή όμως; Φυσική; Με πιο … μίνιμαλ διάθεση; Μάλλον όχι! Δεν την έχεις δει ποτέ ή σχεδόν ποτέ! Και το καλύτερο δεν σου το έχω πει ακόμα λατρεμένη…

Σου έχω Κατερίνα Καινούργιου σε… ρόλο-έκπληξη! Ναι, γιατί για την Κατερίνα σου μιλάω τόση ώρα. Η Κατερίνα ,λοιπόν, άφησε τον ρόλο της παρουσιάστριας, της… κεντρικιάς και είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο πόστο της… γκαρσόνας.

Θυμάσαι το θεικό τραγούδι της Χαρούλας “Η πιο καλή γκαρσόνα είμαι ΄γω”; Ε, αυτό ακριβώς! Οχι, μην μου ανησυχείς δεν αποφάσισε το κορίτσι να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό. Τώρα θα το αποφάσιζε που τα κατάφερε; Που τα κατάφερε να αποκτήσει την δική της εκπομπή και μάλιστα; Να κάνει και το σουξέ της;

Η Κατερίνα ντύθηκε γκαρσόνα και είπε να τον… ψήσει τον καφέ, να το φουσκώσει το… καιμάκι, να χτυπήσει το αφρόγαλο και όλα αυτά; Για την εκπομπή της, για την εκπομπούλα της!

Και για να μην σε κουράζω άλλο, σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό καφέ η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον δαιμόνιο αρχισυντάκτη της, τον Θέμη Μάλλη και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες της έκαναν τα γυρίσματα για το νέο τρέιλερ του “Φτιάξε καφέ να στα πω”!

Η καθημερινή πρωινή εκπομπή του Epsilon τα κατάφερε φέτος κι από αουτσάιντερ μεταμορφώθηκε σε φαβορί κι έτσι εννοείται πως συνεχίζει ακάθεκτη και του χρόνου. Αποτέλεσμα; Σήμερα έγιναν τα γυρίσματα για το σποτάκι που θα παίζει όλο το καλοκαίρι και μέσα από αυτό η Κατερίνα θα ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές.

Για τις ανάγκες ,λοιπόν, του γυρίσματος έγινε γκαρσόνα και έφτιαξε καφέ με τα χεράκια της, γιατί είπαμε “Φτιάξε καφέ να στα πω” ξανά από Σεπτέμβρη στο Epsilon!

Ιδού η χαρακτηριστική φωτό που ανέβασε από το γύρισμα σε ρόλο…γκαρσόνας!

ΥΓ: Τώρα που την ξανά βλέπω πάντως και με… τζινάκι – τύπου γκαρσόνα – υπέρλαμπρη! Θα μου πεις είναι το μπουστάκι που κάνει την διαφορά, γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως όχι δεν έχουμε όλοι το… δικαίωμα στο μπουστάκι!!!

Read More

And More