Κατερίνα Καινούργιου-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μάθε ποιά κυρία είχε… μαύρη πρεμιέρα!

Τι… καρδιοχτύπι ήταν αυτό σήμερα; Μα να ανοίξει χθες η τηλεοπτική αυλαία και σήμερα να αργήσουν οι μετρήσεις τηλεθέασης; Κόντεψαν να λιποθυμήσουν στα κανάλια. Οι πάντες ήταν στα… κάγκελα από το πρωί, μιας όσο αργούσαν οι χθεσινές επιδόσεις των τηλε-αστέρων και των τηλε-αστερίδων στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο η αγωνία κορυφωνόταν.

Να σκεφτείς λατρεμένη η αγωνία ήταν τέτοια, που κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν κρατήθηκε και αναφώνησε στον αέρα του “Happy Day”: “Καλέ που είναι τα νούμερα; Σήμερα δεν έχει πάρει κανείς νούμερα”;

Αααχ βρε γλυκό μου Σταματινάκι τι τα ΄θελες και ρώταγες; Και γενικότερα με την ομάδα που σου έφτιαξαν φέτος μην τα ρωτάς (Δημήτρη Παπανώτα κράτα γερά, γιατί θα πρέπει να βάλεις μεγάααλη πλάτη στην εκπομπή…)!

Φυσικά μετά από λίγα λεπτά όλοι όσοι ξέρουν από τηλεόραση κατάλαβαν ότι τα… μαντάτα έφτασαν και πως η χθεσινή πρεμιέρα του “Happy Day” δεν ήταν καθόλου “Happy”!!! Το λαμπερό χαμόγελο της Σταματίνας θάμπωσε και φαινόταν σαν να ΄ταν ξεχασμένο στο πρόσωπό της από… προχθές! Πως λέμε με το ζόρι χαρούμενη; Ε, ακριβώς αυτό.

Ναι, η αγαπημένη συνήθεια των τελευταίων τεσσάρων ετών μάλλον τείνει πλέον να μην είναι και τόσο αγαπημένη. Γιατί; Γιατί η Κατερίνα Καινούργιου έχει “Φτιάξει Καφέ” από πέρσι και έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω-κάτω!

Ναι, η εκπομπή… αουτσάιντερ του Epsilon που αρκετοί πέρσι την ήθελαν να κόβεται, όχι μόνο δεν κόπηκε, αλλά έκανε και την απόλυτη ανατροπή και πλέον όλα δείχνουν πως μπορεί να γίνει και φαβορί.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχοντας τον πολύτιμο Θέμη Μάλλη δίλπλα της και κυρίως στο αυτί της, κατάφερε να αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Ο Θέμης για ακόμα μία φορά το έκανε το θαύμα του! Ο Θέμης για ακόμα μία φορά απέδειξε πως ξέρει αυτή τη δουλειά και ξέρει πως να φτιάχνει κι εκπομπές και παρουσιάστριες.

Αποτέλεσμα; Χθες πρώτη μέρα στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου και σάρωσε. Αλήθεια, σάρωσε! Παρέλαβε πάσα από το κανάλι μόλις 1,8% και κατάφερε να απογειώσει την εκπομπή της μέχρι και στο 26,4%!!!! Η ενότητα δε που “τσακίζει κόκαλα”, είναι η ενότητα με τις “αληθινές ιστορίες και τα διλήμματα”.

Από την άλλη μεριά το “Happy Day” της Σταματίνας ξεκίνησε από τον Alpha με πάσα 13,4% και έφτασε μέχρι το 20,6%, ενώ εννοείται πως το πιο δυνατό κομμάτι της εκπομπής είναι η ενότητα που φιλοξενεί τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου από το ραδιόφωνο του Alpha.

Σύμφωνα πάντα με τα πρωινά στοιχεία της Nielsen ο μέρος όρος του “Φτιάξε Καφέ” διαμορφώθηκε στο 14,8%, ενώ το “Happy Day” ακολούθησε με 12,6%, όμως, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Κατερίνα κατάφερε να προηγηθεί της Σταματίνας καθόλη την διάρκεια της εκπομπής, με την δεύτερη μοιραία να κάνει μία… μαύρη πρεμιέρα.

Φυσικά χθες ήταν η πρώτη μέρα που η τηλεοπτική αυλαία άνοιξε κι έχει μεγάλο δρόμο μπροστά μέχρι να δούμε το ποιά από τις δύο κυρίες θα είναι η φετινή νικήτρια.

Αναμφισβήτητα πάντως, ένα νέο τηλεοπτικό ντέρμπι μόλις ξεκίνησε…

Read More

And More