Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Έπιασαν δουλειά! Δες χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τα γυρίσματα του τρέιλερ για το νέο πρωινό τους!

Η αλήθεια είναι πως το πρωινό τους πάει πολύ! Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που αποφάσισαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης να περάσουν παρέα εκτός από την συζυγική ζωή τους και την επαγγελματική (όσο αναφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης), είναι στα καλύτερά τους.

Ο τηλεοπτικός συνδυασμός τους λειτούργησε και τους έχει χαρίσει μία σημαντική επιτυχία εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Μία επιτυχία την οποία εύχονται και τους εύχομαι βεβαίως-βεβαίως, να τους ακολουθήσει κι αυτό το χειμώνα στο Star.

Η Κατερίνα και ο Κρατερός, μετά από ένα ολιγόμηνο τηλεοπτικό διάλλειμα, επιστρέφουν στα μέσα του Σεπτέμβρη ξανά μπροστά από τις κάμερες, αποφασισμένοι να προσφέρουν ένα fresh, γευστικό, αρωματικό πρωινό στους τηλεθεατές. Ένα πρωινό το οποίο ένα είναι σίγουρο. Δεν θα προσπαθήσει να κάνει την διαφορά ακολουθώντας την μέθοδο της… καφρίλας!

Μάλιστα, μόλις επέστρεψαν από τις διακοπές τους στην Κρήτη, ευθύς αμέσως σήκωσαν μανίκια κι έπιασαν δουλειά. Το πρώτο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκαν χθες, ήταν με τα γυρίσματα του τρέιλερ της ολοκαίνουργιας εκπομπής τους. Ένα τρέιλερ από το οποίο σίγουρα δεν θα λείπει η φαντασία και το χιούμορ.

Τουλάχιστον από τα αποσπάσματα που μπορέσαμε να δούμε μέσα από το Instagram του Κρατερού Κατσούλη, αυτό καταλάβαμε.

Ένα τρέιλερ το οποίο είναι εμπνευσμένο από την μυθολογία και ένα σου λέω ένα λατρεμένη, η Κατερίνα Καραβάτου εμφανίζεται “μεταμορφωμένη” σε θεά Αθηνά! Δεν με πιστεύεις; Ιδού οι… αποδείξεις.

Όχι, αλλά για να μην νομίζεις ότι… υπερβάλλω!!! Και έπεται και απολαυστική συνέχεια…

Εννοείται πως το δαιμόνιο χιούμορ του Κρατερού, κρύβεται συνήθως πίσω από κάτι τέτοιες ιδέες και γυρίσματα, ενώ η Κατερίνα άλλο που δεν θέλει. Πως έλεγε το αγαπημένο τραγούδι του Λουκιανού; “Και στην τρέλα λέμε ναι”!!!

Παιδιά καλή αρχή…

Read More

And More