Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Αναβάλλεται η πρεμιέρα τους στο Star! Τι έχει συμβεί;

“Στην φωλιά των κου-κου”! Αυτός είναι ο νέος τίτλος, του επίσης νέου, ολοκαίνουργιου πρωινού, που ετοιμάζει φέτος για τα μάτια μας μόνο το Star.

Οι ιθύνοντες του καναλιού μετά από πολλά χρόνια αποχής από την πρωινή ψυχαγωγία, αποφάσισαν αυτό το χειμώνα να πουν και πάλι το “ναι”. Αποφάσισαν μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει το κλασικό, αθάνατο πρωνάδικο στη καθημερινή τους ζώνη, ελπίζοντας φυσικά, να καταφέρουν να κερδίσουν φέτος ένα μεγαλύτερο κομμάτι από την πολυπόθητη πίτα της τηλεθέασης.

Και πρωταγωνιστές όλης αυτής της προσπάθειας δεν είναι άλλοι από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, οι οποίοι όπως σου έχω ξανά γράψει επιστρέφουν και πάλι στους δέκτες μας πάντα μαζί, έτσι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η πρεμιέρα ,λοιπόν, του ζευγαριού αρχικά είχε ακουστεί πως θα γινόταν στις 18 Σεπτεμβρίου, στην συνέχεια “κλείδωσε” για τις 25 του μήνα, αλλά σύμφωνα με τα νεότερα που σου έχω, ούτε και τότε θα μας πουν την πρώτη τους “καλημέρα”.

Με άλλα λόγια, επειδή ακόμα είναι αρκετές οι εκρεμμότητες που υπάρχουν και έχουν να κάνουν φυσικά με το στήσιμο της εκπομπής, αλλά και με την κατασκευή του πλατό, αποφασίστηκε – για να μην δημιουργηθεί πανικός -, η πρεμιέρα να μεταφερθεί για Οκτώβρη, με την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, να είναι η μέρα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να επιλεγεί.

Κατά τα άλλα χθες έγινε ακόμα ένα κάστινγκ προκειμένου να κλείσει η ομάδα που θα πλαισιώνει την Κατερίνα και τον Κρατερό, μιας και η παρέα χρειάζεται ακόμα ένα άτομο. Για την ώρα έχουν κλείσει οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Μαριλού Ρεπαπή και Χρύσα Καλπάκη, ενώ ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” και το τηλε-συνοικέσιο με την Άση Μπήλιου.

Απ ΄ότι γνωρίζω η Άση και το Star τα έχουν βρει ,όμως, ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Και αν οι υπογραφές δεν πέσουν, έχω μάθει στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης να μην θεωρώ τίποτα τετελεσμένο.

Όσο για το ποιός θα μαγειρεύει; Μα φυσικά ο νέος “Master Chef”, Λάμπρος Βακιάρος.

Read More

And More