Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Έκλεισε ακόμα ένα πρόσωπο της τηλεοπτικής τους παρέας.

Δύο ολόκληροι μήνες… Δύο ολόκληροι μήνες έχουν περάσει και η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν το νέο παζλ των ανθρώπων που θέλουν φέτος να έχουν δίπλα τους. Που θέλουν φέτος να έχουν μαζί τους, σε αυτό το restart που επιχειρούν μέσα από το Star.

Ως γνωστόν η Κατερίνα και ο Κρατερός, ο Κρατερός και η Κατερίνα είναι τα δύο πρόσωπα που έρχονται αυτή τη σεζόν για να ζωντανέψουν και να γεμίσουν με χαμόγελο, χρώμα και αισιοδοξία την πρωινή ζώνη του καναλιού της κάτω Κηφισιάς και φυσικά; Και τα σπίτια μας!

“Στη φωλιά των κου-κου” είναι ο τίτλος της νέους τους εκπομπής, η προετοιμασία της οποίας έχει μπει πια στη τελική ευθεία. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, κλείδωσε ακόμα ένα πρόσωπο που θα βρίσκεται στη πρωινή παρέα των παιδιών.

Έτσι, μετά την Μαριλού Ρεπαπή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην παρέα έρχεται να προστεθεί και η Χρύσα Κατσαρίνη.

Και αν δεν την ξέρεις λατρεμένη, πρόκειται για μία ταλαντούχα ηθοποιό και stand-up comedian, την οποία και η Κατερίνα και ο Κρατερός την πιστεύουν πολύ και θεωρούν πως μπορεί να κάνει και την έκπληξη, αλλά και την διαφορά και προσωπικά της το εύχομαι ολόψυχα! Σίγουρα, έχει ενδιαφέρον ως επιλογή!

Από εκεί και πέρα η αναζήτηση του τέταρτου προσώπου που θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, συνεχίζεται…

Read More

And More