Κατερίνα Καραβάτου – Κρατερός Κατσούλης: Τηλεοπτικό comeback για το ζευγάρι;

Μπορεί η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αυτή την στιγμή να μην βρίσκονται μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, όμως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν… χορεύουν σε τηλεοπτικούς ρυθμούς.

Το γνωστό ζευγάρι μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Epsilon, βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις και επαφές με διάφορα κανάλια που έχουν σπεύσει να τους χτυπήσουν την πόρτα και απ ΄ότι όλα δείχνουν, είναι μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα “κλειδώσει” η τηλεοπτική επιστροφή τους!

Αλλωστε, ο τηλεοπτικός συνδυασμός της Κατερίνας και του Κρατερού, του Κρατερού και της Κατερίνας και δεν έτυχε και πέτυχε, σε ότι έχει να κάνει με την μάχη των εντυπώσεων, οπότε είναι λογικό να υπάρχει κοινό, τηλεοπτικό μέλλον για το ζευγάρι.

Γιατί μπορεί τα μηχανάκια της Nielsen να μην τους γέλασαν φέτος πλατιά ,όμως, είναι σίγουρο πως οι δυο τους σε ότι έχει να κάνει με την μάχη των εντυπώσεων, εκεί σίγουρα βγήκαν νικητές, μιας και είχαν καταφέρει να στήσουν μία καλή εκπομπή (παρά τα όποια λάθη που μπορεί να έγιναν στη πορεία) που κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από τις ακρότητες και τις… τηλεοπτικές καφρίλες!

Η Κατερίνα ,λοιπόν, και ο Κρατερός συναντήθηκαν χθες το βράδυ με τον δημοσιογράφο και το τηλεοπτικό συνεργείο του “Happy Day” και έτσι σήμερα καταφέραμε να τους ακούσουμε να μιλούν για το τι ακριβώς ετοιμάζουν!

“…Υπάρχουν συζητήσεις εδώ και καιρό, αλλά όλα αυτά ανακοινώνονται πάντα από το κανάλι”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον γνωστό ηθοποιό να σπεύδει να επισημαίνει: «Δόξα τω θεώ συζητάμε, συζητάμε πράγματα, θα δούμε τι θα γίνει…”!

Εν αναμονή ,λοιπόν, εξελίξεων…


Read More

And More