Κατερίνα Ζαρίφη: Σχολιάζει για πρώτη φορά την νέα… “Ελένη”! Πως είδε τις αλλαγές στην εκπομπή της “Απόλυτης”;

Αναμφισβήτητα ήταν μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη. Ήταν ένα πρόσωπο που είχε ταυτίσει το όνομά του με την Ελένη και με τον “καφέ” της. Ήταν ένα πρόσωπο που όλη η τηλεοπτική του πορεία ήταν συνυφασμένη με την Ελένη.

Όμως, τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν μία αρχή κι ένα τέλος κι έτσι φέτος η Κατερίνα Ζαρίφη, όχι πλέον δεν βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης.

Μετά από περίπου 12 χρόνια η Κατερίνα αποχώρησε, ύστερα από την απόφαση της “Απόλυτης” αυτή την χρονιά να αλλάξει τα πάντα στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή της και να επιχειρήσει ένα τηλεοπτικό restart. Έτσι, έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τις δηλώσεις που έκανε σήμερα πουρνό-πουρνό η Κατερίνα στην κάμερα του “Φτιάξε Καφέ”.

Αλήθεια, έχει δει φέτος την… καινούργια “Ελένη”; Πως βρίσκει τις αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της; Πως βρίσκει τους… διαδόχους της στην εκπομπή;

Ιδού οι δηλώσεις της Κατερίνας και τα όποια συμπεράσματα δικά σας…

“…Εμένα δεν μου φαίνεται κακή η εκπομπή! Την παρακολούθησα. Μου αρέσει. Οι αλλαγές θέλουν χρόνο. Όταν ένας άνθρωπος δουλεύει είκοσι χρόνια ρελαντί, όπως και να το κάνουμε θέλει τον χρόνο του, δεν θέλει τον χρόνο του;», είπε χαρακτηριστικά η μία και μοναδική Κατερίνα και έσπευσε να παραδεχτεί πως πάντα θα βλέπει ευχάριστα την Ελένη, την οποία εννοείται πως γουστάρει ως παρουσιάστρια και κατέληξε:
“Θεωρώ ότι έχει τηλεοπτικό μέλλον και ,επίσης, ότι θέλει cojones για να κάνεις αλλαγές. Και αυτή τα έχει! Οι αλλαγές χρειάζονται!…”

Read More

And More