Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.08.2011 | 17:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

Καζάνι που βράζει ξανά το Alter !

Καζάνι που βράζει ξανά το Alter !
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτές τις ημέρες και πάλι το Alter, αφού παρά την υπαγωγή του σταθμού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα και την υποτιθέμενη ρύθμιση των οφειλών που θα γινόταν, στην ουσία μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, με αποτέλεσμα το σύνολο των εργαζομένων του σταθμού να παραμένει απλήρωτο.

Ετσι, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να υπάρξει αντίδραση από την πλευρά των 700 ανθρώπων του καναλιού, στην προσπάθειά τους να τους καταβληθούν επιτέλους τα δεδουλευμένα τους. Μάλιστα το γεγονός ότι όλος ο κόσμος παραμένει απλήρωτος, βάζει και σε κίνδυνο το άρθρο 99 στο οποίο κατάφερε να μπει το Alter.

Μετά ,λοιπόν, από έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφασίστηκε νέος κύκλος κινητοποιήσεων και απεργίες από 1η Σεπτέμβρη, μετά την επικοινωνία που είχαν οι εργαζόμενοι με τον Κώστα Γιαννίκο, ο οποίος τους διαμήνυσε ότι δεν υπάρχουν λεφτά, λέγοντας χαρακτηριστικά... "από τον Οκτώβρη και βλέπουμε" !

Μάλιστα, η πρώτη 24ωρη απεργία κλείστηκε για τις 5 Σεπτέμβρη, γεγονός το οποίο σημαίνει πως η προγραμματισμένη έναρξη του νέου προγράμματος του καναλιού μετατίθεται για τις 12 του ίδιου μήνα και... βλέπουμε, ανάλογα με τις εξελίξεις. 

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως απλήρωτοι είναι οι πάντες, από τους πιο... «μικρούς», μέχρι και τους πιο... "μεγάλους", όσο λαμπερό και ηχηρό όνομα κι αν διαθέτουν. Αλλωστε, οι φήμες λένε, πως η... α΄εθνική του καναλιού Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Αυτιάς, Αγγ. Νικολούλη κ.τ.λ, κ.τ.λ, έχουν διαμηνύσει κι αυτοί με την σειρά τους πως αν δεν αρχίσει να τακτοποιείται το θέμα των αποδοχων τους και αν δεν ξεκινήσει να μπαίνει μία γενικότερη τάξη στο κανάλι, δεν είναι διατεθημένοι να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τους πόστο.

Είναι χαρακτηριστική δε της όλης κατάστασης και η στάση που κρατά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter του, όταν απαντά στους φίλους του για το πότε επιστρέφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter :

"5 Σεπτεμβρίου, αν όλα πάνε καλά...", για να σχολιάσει λίγο παρακάτω και πάλι με τον ίδιο φειδωλό τρόπο, όταν κάποιος του πρότεινε έναν συγκεκριμένο καλεσμένο για το δελτίο : «Αν όλα πάνε καλά και είμαι στο δελτίο του Alter, θα τον καλώ συνέχεια» !

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε σε έναν άλλο Internetικό φίλο του, ο οποίος έγινε πιο επιθετικός μαζί του :«’Εναν χρόνο τώρα εργάζομαι στο Alter, σχεδόν δωρεάν για να μην εγκαταλείψω φίλους και συναδέλφους».

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10