Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.02.2012 | 10:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Κι άλλες εκπομπές του ΣΚΑΙ στον "πάγο" ;

Κι άλλες εκπομπές του ΣΚΑΙ στον πάγο ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Αναμφισβήτητα ο χώρος των Media είναι ένας από τους χώρους εκείνους που η οικονομική κρίση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα, προκαλώντας τραγικές εξελίξεις τόσο στον Τύπο, όσο και στον χώρο της τηλεόρασης. Γι ΄αυτό και φέτος ζούμε μία από τις πιο φτωχές - αν όχι την φτωχότερη χρονιά - της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα νέα πρότζεκτ και οι νέες εκπομπές να μετριούνται στα δάχτυλα, προγραμματισμένα φορμά τελευταία στιγμή να μην βγαίνουν στον αέρα και τηλεοπτικές δουλειές η μία μετά την άλλη να ακυρώνονται. Ετσι, όπως όλα τα κανάλια, το δύσκολο πρόσωπο της κρίσης είδε και ο ΣΚΑΙ, όπου κι εκεί τον τελευταίο καιρό παρατηρείται και οικονομία τηλεοπτικών δυνάμεων, αλλά και "πάγωμα" εκπομπών.

Πρώτο θύμα σε αυτό το... "κούρεμα" του προγράμματος του καναλιού έπεσε ως γνωστόν η Πόπη Τσαπανίδου με την εβδομαδιαία της εκπομπή, "48 λεπτά", η οποία ναι μεν είχε ανακοινωθεί από το κανάλι, τελικά ,όμως, έμελλε να μην βγει ποτέ στον αέρα.

Τώρα, σύμφωνα με τις νεότερες πληρφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στην "κατάψυξη" απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, μπαίνουν πιθανότατα ακόμα δύο εκπομπές. Πρόκειται για τις εκπομπές της Νόνης Δούνια και του Γιώργη Λαμπαθάκη !

Για να δούμε ,λοιπόν, τι... δεν θα δούμε τελικά στους δέκτες μας !

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10