Κι όμως έρχεται κι άλλο… “Survivor”! Μάθε τα πάντα για την νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Όσο η φρενίτιδα με το “Survivor” συνεχίζεται, τόσο η ιθύνοντες του ΣΚΑΙ δίνουν… θέαμα στο λαό! Βλέπεις, λατρεμένη οι ΣΚΑΙκοί έχουν “μεθύσει” και την τρελή επιτυχία που έμελλε να βιώσουν φέτος και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, έχουν… παραδοθεί σε αυτή άνευ όρων!

Αποτέλεσμα; Δεν μας έφτανε η τρίωρη δόση “Survivor” Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή, επίσης η καθημερινή, μεσημεριανή, δίωρη προβολή του μέσα από το “Survivor Πανόραμα” και όοοοοολη η εξαντλητική αναπαραγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος απ ΄όλες τις άλλες εκπομπές, όλων των άλλων καναλιών νυχθημερόν, έχουμε σου λέει ακόμα μία εκπομπή!

Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ από σήμερα αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμά τους το “Survivor” και κάθε Πέμπτη, αλλά και κάθε Παρασκευή βράδυ, στήνοντας την εκπομπή , “Survivor, εκεί που δεν το περιμένεις”!

Τουτέστιν; Αποφάσισαν πως ούτε Πέμπτη, ούτε Παρασκευή μπορούμε να αντέξουμε… άνευ και αύξησαν την δόση! Τώρα γιατί αυτές τις δύο ημέρες το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα παίζεται με αυτό το τίτλο;

Απλούστατο… Γιατί θα έχει ωριαία διάρκεια και όχι τρίωρη, μιας και αμέσως μετά την προβολή του, δηλαδή, κάπου εκεί στις 10.00 θα ξεκινάει το “X-Factor”, το οποίο εννοείται πως έχει ανάγκη τις… ευλογίες του αγριάλιτι για να πάρει εύκολα και αβασάνιστα τα πάνω του στους πίνακες τηλεθέασης

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Τίποτα δεν σταματά τον τυφώνα “Survivor”! Δύο νέα έκτακτα επεισόδια του “Survivor” έρχονται σήμερα και αύριο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 9 το βράδυ, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν τη συμβίωσή τους στην κοινή παραλία. «Διάσημοι» και «Μαχητές» καταφέρνουν και επιβιώνουν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου και παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσο περνά ο καιρός τόσο μεγαλώνει το πάθος τους και η επιθυμία τους να παραμείνουν στον παιχνίδι.
Σε αγώνα ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Η αδρεναλίνη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είχε φτάσει στα ύψη και η τηλεθέαση χτύπησε για μια ακόμη φορά κόκκινο. Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,7%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό στο 74,2% με 2.307.565 τηλεθεατές να το παρακολουθούν.
Στο χθεσινό αγώνισμα του “Survivor”, «Μαχητές» και «Διάσημοι» «κονταροχτυπήθηκαν» μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να κερδίσουν την πρωτιά. Σ’ ένα αγώνισμα δύσκολο, που απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία, οι δυο ομάδες σκέφτονταν μόνο ένα πράγμα: τη νίκη. Με το παιχνίδι να πηγαίνει πόντο – πόντο και με τους παίκτες να αγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσεως, το σκορ κατέληξε σε 10-8 με τους «Μαχητές» να κερδίζουν.
Νωρίτερα, στην παραλία των παικτών η Λάουρα και η Ευριδίκη έδειχναν ν’ απολαμβάνουν την παρέα των «Μαχητών», γεγονός που ενόχλησε κάποιους… «Διάσημους». Από την άλλη, ο Τσανγκ κατασκεύασε μια κούνια την οποία χάρηκαν οι περισσότεροι. Στην παραλία, οι παίκτες των δύο ομάδων δείχνουν πως έχουν όλη την καλή διάθεση και θέληση να συνυπάρξουν. Το σκηνικό βέβαια αυτό αλλάζει όταν μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί γίνονται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί αφού τα έπαθλα είναι σημαντικά και όλοι θέλουν να τα κατακτήσουν.
Δύο νέα επεισόδια του “Survivor” έρχονται. Συντονιστείτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, απόψε το βράδυ στις 9 και αύριο Παρασκευή την ίδια ώρα…”

Read More

And More