Κι όμως, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πάει στην Φαίη Σκορδά!

Μέχρι πέρσι αυτή η είδηση φάνταζε τουλάχιστον… εξωπραγματική! Φέτος; Έμελλε να το δούμε και να το ζήσουμε κι αυτό. Ποιό; Μα το να βρεθεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Μέχρι πέρσι η επίσκεψή του στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν μάλλον… απαγορευτική, λόγω της στενής, της στενότατης συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, μιας και ο Γρηγόρης δεν ήταν απλά ένας συνεργάτης της Ελένης, αλλά ένας συνεργάτης που είχε συμπεριληφθεί στο κύκλο των στενών συνεργατών της Ελένης. Των συνεργατών εκείνων που πλέον όλοι είχαμε πιστέψει πως για την “Απόλυτη” ήταν οικογένεια.

Ο Γρηγόρης, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Έλενα Γελαλή, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος…

Έλα ,όμως, που φτάνει το πλήρωμα του χρόνου κι ακόμα και οι οικογένειες ακολουθούν χωριστούς δρόμους… Πως το λέμε; Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες; Ε, αυτό ακριβώς.

Έτσι, φέτος που ο Γρηγόρης δεν βρίσκεται πια στο πλευρό της Ελένης, θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης. Με άλλα λόγια; Σήμερα θα βρεθεί στο πλατό του ΑΝΤ1 μαζί με την πολυαγαπημένη του Ναταλί Κάκαβα, προκειμένου το ζευγάρι να μιλήσει για την ζωή του, το γάμο τους, τα παιδιά τους και φυσικά και για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

Όσο για το αν ο Γρηγόρης θα μπορούσε να βρεθεί στο πλευρό της Φαίης… κανονικά και με το νόμο; Όχι ο Γρηγόρης δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την “βασίλισσα” του ΑΝΤ1, γιατί μπορεί πια να μην τον βλέπουμε στην “Ελένη”, όμως, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Γρηγόρης εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του Alpha, μιας και έχει σύμβαση αορίστου χρόνου με το κανάλι και η σύμβαση αυτή δεν έχει λυθεί.

Μάλιστα, για την ώρα απασχολείται στο κανάλι με το κομμάτι του προγράμματος…

Ιδού ,λοιπόν, και η σχετική ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Γρηγόρης στα social-media για την σημερινή του επίσκεψη στο “Πρωινό”!

mrandson_collectionΗ ομάδα του www.mrandson.gr®????????,δηλαδή το ζεύγος πάνω δεξιά στη φωτογραφία…❤️‼️,την Πέμπτη το πρωι,θα φιλοξενηθεί από την αγαπημένη @fayskorda στην εκπομπή της❤️☑️#mrandson

Read More

And More