“Κόκκινο” στον Αντώνη Ρέμο ανάβει ο ΑΝΤ1!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την είδηση που… έσκασε μύτη και άρχισε να κυκλοφορεί σε όλα τα έντυπα, τις εκπομπές και τα site και αφορούσε στον Αντώνη Ρέμο!

Θα μου πεις, πολλές ειδήσεις κυκλοφορούν στα media και έχουν να κάνουν με τον γνωστό τραγουδιστή. Προσωπικά θα ασχοληθώ με τα τηλεοπτικά του, γιατί είναι να μην έχεις κόλλημα με ένα πράγμα κι εγώ έχω κόλλημα ως γνωστόν με τον μαγικό πλανήτη της τηλεόρασης.

Ετσι ,λοιπόν, είχε ακουστεί κάτι παραπάνω από έντονα τις τελευταίες ημέρες, πως ο Αντώνης Ρέμος έχει δεχτεί πρόταση από τους Αντεννικούς και αμέσως μετά την είσοδο του νέου χρόνου, θα αναλάμβανε την παρουσίαση της δικής του εκπομπής.

Ναι, ναι σου λέει θα αναλάμβανε να παρουσιάζει κάθε Σάββατο βράδυ στον ΑΝΤ1 μία εκπομπή ψυχαγωγική με live ορχήστρα, καλεσμένους, γνωστές καλλιτεχνικές παρέες εν ΄δράση κ.τ.λ, κ.τ.λ, κ.τ.λ… Τι; Κάντο όπως ο Σπύρος Παπαδόπουλος;

Ε, κάτι τέτοιο… Κάτι τέτοιο ανάλογο, ανάλαφρο, κεφάτο που θα ερχόταν και θα επιχειρούσε να υψώσει το ύψος του απέναντι από το “Στην υγειά μας”!

‘Ομως, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και άλλαξαν άρδην… Οχι, η fresh αυτή πρόταση του ΑΝΤ1 προς τον Αντώνη Ρέμο απ ΄ότι όλα δείχνουν δεν θα βρει τον δρόμο της προς τους δέκτες μας, μιας και οι Αντεννικοί αποφάσισαν να πατήσουν κόκκινο!

“Αυτή η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι και αφορούσε στην αξιοποίηση του Αντώνη Ρέμου και στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου με μία ψυχαγωγική εννοείται εκπομπή, είναι κάτι που έχει “παγώσει”. Οχι, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, τελικά δεν πρόκειται να είναι κάτι που θα δούμε στους δέκτες μας από Μάρτη. Είναι κάτι που πιθανότατα θα το εξετέσουμε για του χρόνου”, αποκαλύπτουν στο TLIFE υψηλόβαθμα πρόσωπα του ΑΝΤ1.

Για να δούμε…


Read More

And More