Κωνσταντίνα Κομμάτα: Θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα δεν θα ξεχάσει ποτέ τη μέρα που, κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, πήγε κατευθείαν στα Σπάτα όπου βρίσκονται τα στούντιο που γυρίζονται οι Συμμαθητές, για να κάνει κάστινγκ προκειμένου να συμμετέχει στη σειρά. Η αγωνία και η χαρά της δεν περιγράφονταν. Ο Βασίλης Θωμόπουλος της έδωσε να διαβάσει ένα κείμενο, ενώ στο τέλος την αιφνιδίασε ευχάριστα.

«Μου είπε χαρακτηριστικά ‘’Μένεις Αθήνα και έρχεσαι από αύριο να παρακολουθήσεις τα γυρίσματα’’. Είχα κατεβεί μόνο για το casting, χωρίς να έχω καν ρούχα μαζί μου. Η απάντησή του ήταν ‘’ωραία, πήγαινε στην Θεσσαλονίκη και πάρε ρούχα. Θα μείνεις μόνιμα στην Αθήνα’’. Δεν το περίμενα όλο αυτό, αλλά αυτοί οι έξι μήνες στους Συμμαθητές ήταν από τους πιο φανταστικούς της ζωής μου», παραδέχεται με εφηβική ζωντάνια. Πλέον ζει επτά μήνες στην πρωτεύουσα, ενώ εξηγεί πως η κάθοδός της στην Αθήνα, άλλαξε εντελώς την καθημερινότητά της. «Πλέον, μένω μόνη μου και κάνω αυτό που αγαπάω. Όνειρό μου είναι να γνωρίζω αξιόλογους ανθρώπους και να κάνω ωραίες συνεργασίες. Μια από αυτές είναι και οι Συμμαθητές που πήραν το πράσινο φως και για την ερχόμενη σεζόν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρίσκομαι στο cast της σειράς».

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Κωνσταντίνα να έχει δεχτεί πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη για να βρίσκεται από το φθινόπωρο στην ομάδα της εκπομπής της μπροστά από τις κάμερες. «Προς το παρόν δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο», απαντά στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί την Κυριακή

Read More

And More