Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απαντά για το αν η επόμενη χρονιά θα την βρει εκτός Alpha!

Ιδιαίτερος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και με το ποιά ακριβώς είναι πλέον, η… σχέση της με τον Alpha.

Βλέπεις λατρεμένη, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχει αρχίσει να εμφανίζεται σιγά-σιγά στο τηλεοπτικό ορίζοντα και αυτό ίσως σημαίνει πως έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και ο τηλεοπτικός χρόνος για την νεαρή Κωνσταντίνα στη Κάντζα.

Και αυτό γιατί; Γιατί το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο που είχε με το κανάλι και αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αλλά και βάση του ρεπορτάζ που “τρέχει”, απ ΄ότι όλα δείχνουν, το συμβόλαιο αυτό δεν πρόκειται να ανανεωθεί και η… παρουσιάστρια με το ζόρι του Alpha, θα βρεθεί στους πέντε τηλεοπτικούς δρόμους.

Έτσι, χθες το βράδυ στην εκδήλωση του “MAD” όταν οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την Κωνσταντίνα, εννοείται πως έσπευσαν να την ρωτήσουν για το τηλεοπτικό της μέλλον και για όλα όσα ακούγονται! Τι απάντησε η ίδια;

“…Ακόμα ζούμε το τώρα, ζούμε τη στιγμή. Έχουμε ακόμα τρεις μήνες γεμάτους μπροστά μας”, δήλωσε η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια και έσπευσε να επισημάνει πως αυτή τη σεζόν βρίσκεται σε μια ιδιαιτέρως δημιουργική φάση στο επαγγελματικό κομμάτι, έχοντας αφήσει πιο πίσω την προσωπική της ζωή!

“…Είμαι σε μια φάση πολύ δημιουργική και αλήθεια το λέω. Είναι βαρετό αλλά έχω δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά μου. Ίσως τον προηγούμενο χρόνο να μην το είχα κάνει σε τέτοιο βαθμό και τώρα το χαίρομαι…”

Συμπέρασμα; ‘Εννοείται πως ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το τηλεοπτικό της μέλλον στην Κάντζα, σίγουρα δεν είναι δεδομένο! Ιδωμεν…

Read More

And More