Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απεγνωσμένη της προσπάθεια για να μας… πείσει!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νέες τηλεοπτικές περιπέτειες! Η παρουσιάστρια με το ζόρι του Alpha στο όνομα της φιλίας, είπε να βάλει λίγο νερό στο κρασί της ή μάλλον στη… σαμπάνια της και αποφάσισε να δεχτεί την τηλεοπτική πρόσκληση της Αννίτας Πάνια.

Ναι, η Αννίτα είχε την… τιμή να υποδεχτεί στο “Parole” την Κωνσταντίνα, την ώρα που η εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να μην παραχωρεί εύκολα τηλεοπτικές συνεντεύξεις και τις λίγες συνεντεύξεις της στα έντυπα, συνήθως απαιτεί να γίνονται μόνο μέσω mail! Αυτά είναι…

Με “όπλα” της το δολοφονικό της ντεκολτέ και τη καυτή μπλούζα-μίνι που επέλεξε να φορέσει, παρουσιάστηκε στους δέκτες μας με ύφος χιλίων καρδιναλίων, κάνοντας απέλπιδα προσπάθεια για να την πάρουμε στα σοβαρά!
Και η αλήθεια είναι ότι αν τα κατάφερνε να μιλήσει ελληνικά, μπορεί κι εμείς να καταφέρναμε να δούμε την περίπτωσή της λιγάκι πιο σοβαρά. Ήταν όμως τουλάχιστον αστείο – για να μην πω θλιβερό – το γεγονός ότι κατά την διάρκεια όλης της συνέντευξης της ήταν αδύνατον να συντάξει μία πρόταση με αρχή, μέση και τέλος! Αλήθεια, υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσες να καταλάβεις το τι ακριβώς λέει…

Βεβαίως, το ίδιο ενοχλητικό, αλλά και προκλητικό ήταν και το στυλ της… απόλυτης παρουσιάστριας, η οποία μας μιλούσε για την καριέρα της, για την ομάδα της, για την εκπομπή της, δίνοντας παράλληλα και διάφορες “χαριτωμένες” εντολές στους γύρω και στην Αννίτα (του τύπου «μακριά με έχεις γιατί έτσι;», «ούτε ένα βίντεο αφιερωματικό;», «ρε Αννίτα δεν μου αρέσει όλο αυτό τώρα που κάνεις το πλάνο… Το πλάνο!», δεν έχει break αυτή η εκπομπή;» «έχει και συνέχεια;», «μπορεί να ανάψει κάποιος το αιρκοντίσιον»…), ξεχνώντας μάλλον πως η Αννίτα έχει αλλάξει κανάλι και δεν μπορεί να την… απολύσει! Όπως έχω ξανά γράψει, σκεφτείτε τι θα γινόταν αν ήταν και πετυχημένη.

Τι μας έμεινε αξέχαστο απ ΄ότι άκουσαν τ ΄αυτάκια μας;

Το ότι αυτός που επέμενε για να κάνει τηλεόραση ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και μία… γυναίκα, την οποία και δεν θεώρησε αναγκαίο να αναφέρει κι ας εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη. Βρε σας λέω στάχτη και μπούρμπερι έχουν γίνει τα καλοκαίρια στα σκάφη και στις θαλαμηγούς και οι χειμώνες στα σαλέ!
Το ότι ο Λάκης την φώναζε… “Βουγιούκλω”! Τραγικό, απ ΄όποια πλευρά κι αν το δεις!
Το ότι “είναι τελειομανής”! Αυτό κι αν είναι δράμα…
Το ότι δεν μετανιώνει για τα λάθη της! Αλίμονο…
Το ότι φέτος είναι τόσο σίγουρη με την ομάδα της που και να χρειαστεί εκείνη να λείψει από το “Σπιτάκι” της, δεν έχει κανένα πρόβλημα να αναλάβουν οι συνεργάτες της την παρουσίαση της εκπομπής! Λόγια καταξιωμένων γυναικών…
Το ότι μέσα σε δύο μόλις μήνες έχουν γίνει όλοι κολλητοί και ότι περνάνε ωραία στα παρασκήνια και ότι αυτό βγαίνει και στο πλατό! Πιο κλισέ πεθαίνεις…

Το ότι πανηγυρίζει την επιτυχία της εκπομπής της, η οποία σε ένα κανάλι που είναι τις περισσότερες μέρες πρώτο σε τηλεθέαση, αυτή ακριβώς η εκπομπή μόλις και μετά βίας περνά στο σύνολο τη… βάση του 10,0%!

Το ότι αγαπημένη της φράση πρέπει να είναι το… “ακου να δεις”, τόσο που αν το ξανά ακούσω στο άμεσο μέλλον είμαι ικανή να χειροδικήσω.
Το ότι δεν αρέσει σ ΄όλους τους άνδρες! Ελα δεν το πιστεύω…
Το ότι της αρέσει να πηγαίνει μπουζούκια, τουτέστιν όπου γάμος και χαρά η Κωνσταντίνα πρώτη, για να πάρει την θεική απάντηση από την Αννίτα ότι… “ψοφάει για παρέλαση”!
Τέλος τι άλλο παρατήρησα; Πως ακόμα και ως καλεσμένη εκπομπής, δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να ξεπεράσει τον πανικό του πλάνου και της πόζας!

Read More

And More