Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η απόγνωση και η μεγάλη απόφαση…

Τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ… Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει! Τελείωσαν τα ψέματα… Κάθε κατεργάρης γύρισε στο πάγκο του και ο χρόνος πραγματικά μετράει πια αντίστροφα, για την μεγάλη πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2017-2018!

Με άλλα λόγια; Τα τηλεοπτικά περιθώρια για όποια νέα τηλεοπτικά deal, έχουν αρχίσει να στενεύουν ασφυκτικά! Οι μαραθώνιες συσκέψεις έχουν τελειώσει και οι επί 24ωρου επαφές και διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί. Η΄σχεδόν ολοκληρωθεί, μιας και μία-μία οι τηλεοπτικές εκρεμμότητες διακαναλικά έχουν αρχίσει να τακτοποιούνται.

‘Ετσι, μοιραία έχουν αρχίσει να στενεύουν και τα όποια περιθώρια ελπίδας για να βρουν να βάλουν ένα τηλε-κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους και όλων όσων είναι τηλε-ξεσπιτωμένοι.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά πρόσωπα που αυτό το καλοκαίρι βρέθηκαν εκτός τηλεοπτικού κάδρου είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ναι, η πρώην “παρουσιάστρια με το ζόρι” του Alpha από την ημέρα που το “Σπιτάκι” της κατέβασε ρολά, δεν τα κατάφερε να βρει τρόπο να… ξανά τρουπώσει έτσι όπως ακριβώς θα ήθελε ή φανταζόταν και πάλι στη τηλεόραση.

Με άλλα λόγια; Όχι, η Κωνσταντίνα δεν τα κατάφερε να βρει τρόπο και να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες καβάλα στο άσπρο άλογο, κρατώντας τον ρόλο της “κεντρικιάς” σε μία δική της, κατά δική της εκπομπή και σε μεγάλο κανάλι!

Η μόνη πρόταση που εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι για τα μάτια της Κωνσταντίνας, είναι η πρόταση των Αντεννικών, για να πάρει κι αυτή μέρος στο πολυσυζητημένο , “Nomads” τους.

Πρόταση στην οποία μάλιστα, η Κωνσταντίνα αρχικά ,-σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου-, δεν ήταν ιδιαίτερα θετική και είχε ζητήσει από τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, να του πει το “ναι”, αν κι εφόσον εκείνος της υποσχόταν ότι μετά το “Nomads” θα υπήρχε για ΄κείνη μία θέση στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, μπροστά πάντα από τις κάμερες.

Ο Γιάννης Λάτσιος ,όμως, όλο αυτό το καιρό απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αντιστεκόταν σθεναρά στις πιέσεις της Κωνσταντίνας και της είχε εξηγήσει από την αρχή ότι δεν μπορούσε να της υποσχεθεί πως στην μετά “Nomads” εποχή, θα την περίμενε μία δική της εκπομπή στον ΑΝΤ1. Κάπως έτσι, οι συζητήσεις τους είχαν “παγώσει”.

Έλα ,όμως, ότι τώρα μαθαίνω πως το τελευταίο διάστημα υπήρξε… αναθέρμανση και πως η Κωνσταντίνα σκέφτεται να το πει τελικά το μεγάλο “ναι”, μιας και βρίσκεται σε… απόγνωση.

Και η παρουσιάστρια βρίσκεται σε απόγνωση γιατί δεν βλέπει να υπάρχει γι ΄αυτή θέση στη πρώτη τηλεοπτική γραμμή από Οκτώβρη κι έτσι έχοντας το φόβο μήπως και μείνει εντελώς εκτός, πραγματικά σκέφτεται να πάρει την μεγάλη απόφαση και να φτιάξει τις βαλίτσες της για το “Nomads”.

Γι΄αυτό και ακούγεται όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες στον ΑΝΤ1, πως η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με την συγκεκριμένη παραγωγή.

Για να δούμε…

Read More

And More