Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μαύρη μέρα σήμερα για την… “παρουσιάστρια με το ζόρι”! Μάθε τι έχει συμβεί.

Μαύρη μέρα σήμερα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Μαύρη μέρα γιατί το κορίτσι έμελλε σήμερα να συνειδητοποιήσει πως όντως στη συνεργασία της με τον Alpha έπεσαν οι τίτλοι του τέλους…

Έμελλε σήμερα η “παρουσιάστρια με το… ζόρι” της Κάντζας να καταλάβει πως δεν γίνονται… θαύματα και πως όντως κανείς δεν μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις και το… τηλε-πεπρωμένο του! Η ΄τουλάχιστον όλο αυτό δεν μπορεί να το καταφέρνει πάντα με επιτυχία.

Και γιατί σου τα λέω όλα αυτά λατρεμένη; Γιατί σήμερα βγήκε από τον Alpha το επίσημο δελτίο τύπου, σύμφωνα με το οποίο πια, με… δόξα και τιμή οικοδεσπότης της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου είναι Νίκος Μάνεσης.

Όπως ήδη σου έχω γράψει, ο Νίκος είναι ο άνθρωπος εκείνος που επιλέχθηκε από την διοίκηση της Κάντζας, προκειμένου να αναλάβει το τιμόνι της παρουσίασης του πρωινού του καναλιού τα Σου-Κου, μιας και αποφασίστηκε να γίνει μία στροφή στην ενημέρωση.

Κάπως έτσι, σήμερα έσβησαν και οι τελευταίες ίσως ελπίδες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μήπως και άλλαζαν τα δεδομένα σε ότι έχουν να κάνουν με την ίδια και τον Alpha από Οκτώβρη και μετά!

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Συντάκτης, ρεπόρτερ, άνκορμαν, παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών, ταξιδιώτης… Έχοντας μαζί του τα «εργαλεία» της δουλειάς, το κασετοφωνάκι, την κάμερα, τομικρόφωνο, το σακίδιο, ο Νίκος Μάνεσης είναι πάντα παρών, καταγράφει και μαςμεταφέρει όσα συμβαίνουν γύρω μας και ό,τι αξίζει να γνωρίζουμε.Τη νέα τηλεοπτική χρονιά, ο έγκριτος δημοσιογράφος επιστρέφει στον δρόμο που χάραξεαπό πολύ νωρίς, το 1999, στην ελληνική τηλεόραση, αυτόν του infotainment.

Μετά από 18 χρόνια, ο Νίκος Μάνεσης κάνει ακόμη ένα βήμα μπροστά και φέρνει στη μικρήοθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment, όπου τοπαρασκήνιο γίνεται συχνά προσκήνιο. Οι ειδήσεις, οι ζωντανές συνδέσεις, το χιούμορ, τασχόλια, τα πρόσωπα, οι εκπλήξεις και οι ιστορίες εναλλάσσονται με σκοπό να ενημερώσουνκαι να ψυχαγωγήσουν τον τηλεθεατή. Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτεςμε το νέο πρόγραμμα του Alpha και διεκδικεί την προσοχή μας κάθε Σαββατοκύριακοαπό τις 10:00 έως τις 13:00…”

Read More

And More