Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το… αγκάθι στις συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1. Δεν φαντάζεσαι τι τους ζητά…

Ξέρεις λατρεμένη την παροιμία που λέει “πολύς λόγος για το τίποτα”; Ε, αυτό ακριβώς ισχύει στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του ΑΝΤ1!

Χαμόοοος… Οι πάντες υποτίθεται πως ασχολούνται με τις συζητήσεις της με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου, για το αν θα είναι στους “Νομάδες”, για το γιατί μπορεί να μην είναι, με το σε ποιό σημείο βρίσκονται οι επαφές της με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του ομίλου Γιάννη Λάτσιο και για το τι ακριβώς συμβαίνει και δεν βγαίνει… λευκός καπνός!

Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως πρώτον δεν γίνεται χαμόοοος, πως δεύτερον δεν ασχολούνται οι πάντες και πως τρίτον, όντως η πρώην “παρουσιάστρια με το ζόρι” του Alpha βρέθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο, συζήτησαν, αλλά μάλλον αυτή η τηλε-συνεργασία δεν θα μας προκύψει. Και δεν θα μας προκύψει – ευτυχώς ο Θεός να λυπήθηκε -, γιατί υπήρξε ένα αγκάθι σου λέει στις συζητήσεις.

Ποιό ήταν αυτό το…αγκάθι; Η Κωνσταντίνα – σύμφωνα πάντα με τα όσα έμαθα από τους κύκλους του καναλιού – ζήτησε για να πει το “ναι” και να… ξενιτευθεί στις Φιλιππίνες, να της υπιοσχεθεί ο Γιάννης Λάτσιος να της δώσει και μία δική της εκπομπή. Έτσι ρε παιδί μου, σαν… μπόνους-δώρο για την μεγάλη τηλε-θυσία που θα κάνει.

Ο Γιάννης Λάτσιος ,όμως, που όπως και να το κάνουμε 29 κατασκευαστές τηλεοπτικών καναλιών τον συστήνουν ανεπιφύλακτα, είπε στην Κωνσταντίνα ότι δεν μπορεί να της υποσχεθεί κάτι τέτοιο!!! Σωστά, γιατί και πετυχημένη και ανάρπαστη δεν την λες…

Αποτέλεσμα; Κάπως έτσι έπεσε το… pause στις συζητήσεις τους για να μην σας πω ότι πλέον έχουν περάσει στην… εποχή των παγετώνων και όχι η Κωνσταντίνα ούτε “Νομάδες” πάει, ούτε ΑΝΤ1! Τουλάχιστον αυτά είναι τα τηλε-δεδομένα μέχρι τώρα!!!!!

Read More

And More