Κρίσιμη συνάντηση Mega – Σάκη Μπουλά !

Σάλος προκλήθηκε πριν απο λίγες ημέρες με τις δηλώσεις – φωτιά που έκανε ο Σάκης Μπουλάς εναντίον του Mega και σε σχέση με την παραγωγή των δεκαπέντε ολοκαίνουργιων επεισοδίων του “50-50” ,τα οποία υποτίθεται πως θα βλέπαμε φέτος στους δέκτες μας.

Δηλώσεις οι οποίες φάνηκε πως θα τίναζαν στον αέρα την δημιουργία του νέου κύκλου επεισοδίων της θρυλικής πια σειράς ,αφού να σας θυμίσω πως ο ταλαντούχος ηθοποιός φέρεται να έχει πει στην Espresso ότι το συμβόλαιο που του έδειξαν είναι μονομερές και οποιαδήποτε υπογραφή θα τον προσέβαλε ως προσωπικότητα !

“Δε με συμφέρει να υπογράψω το συμβόλαιο που μου προτείνουν. Όσοι συμφωνήσουμε, πρέπει να μην κάνουμε διαφημίσεις για όσο καιρό προβάλλεται η σειρά. Παράλληλα όμως υποχρεούμεθα να διαφημίζουμε άλλα προϊόντα στο κανάλι. Επίσης, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη δουλειά, κάτι το οποίο στο παρελθόν φυσικά δεν ίσχυε” δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ενώ έσπευσε να προσθέσει:

“Στην αρχή μας είχαν πει ότι τα επεισόδια θα ήταν εννέα και στη συνέχεια έγιναν δεκαπέντε. Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους όρους δε με ενδιαφέρει να υπογράψω”.

Τι γίνεται τελικά μετά απ ΄όλα αυτά; Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” ,χθες ο ηθοποιός συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Mega και μετά απο μία μακράς διάρκειας συζήτηση, φαίνεται πως το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί εξομαλύνεται.

Και οι δύο πλευρές θεωρούν λέει πως το όλο συμβάν ήταν απλά και μόνο μία κακή στιγμή που δημιουργήθηκε από μία παρεξήγηση και έτσι είναι διατεθειμένοι να πάνε παρακάτω. Μάλιστα, μετά απ ΄όλα αυτά τα τηλε-παρατράγουδα που έχουν δημιουργηθεί, δεν αποκλείεται εντέλει η σειρά να προβληθεί όντως απο Φλεβάρη στο Mega ,μιας και τα γυρίσματα αποφασίστηκε να ξεκινήσουν όσο πιο άμεσα γίνεται.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει…

Read More

And More