Λάβετε θέσεις… χορεύουμε ! Είναι όλα έτοιμα για το “Dancing”…

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την τηλεοπτική επιστροφή του “Dancing with the stars 2” … Τα όποια προβλήματα είχαν εμφανιστεί τον τελευταίο καιρό στο στήσιμο του “Dancing” φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και έτσι τώρα τα πάντα δείχνουν να είναι έτοιμα για την μεγάλη Κυριακάτικη πρεμιέρα !

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήδη κοντεύει να… “πεθάνει” από τις ατελείωτες πρόβες που κάνει με τον στυλίστα της προκειμένου να βρει τα φορέματα εκείνα με τα οποία θα κάνει γκράντε – εμφάνιση στους δέκτες μας και απ ΄ότι έχετε ίσως καταλάβει ακόμα και από το διαφημιστικό τρέιλερ του σόου, οι εμφανίσεις που ετοιμάζεται να κάνει και μέσα από τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του “Dancing”, θα είναι κάτι παραπάνω από… επίσημες και… υπέρλαμπρες, μιας και ο στόχος είναι ένας ! Ποιος ; Η Ζέτα να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 και να είναι… εκτυφλωτική !

Είναι κι αυτό μέσα στο επικοινωνιακό παιχνίδι ! Βλέπετε, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως την επόμενη μέρα από την πρεμιέρα θα… χυθεί άπλετος τηλεοπτικός χρόνος για να σχολιαστούν μέχρι και τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Ζέτας ! Κατά τα άλλα; Οσο αφορά στην Ζέτα, αναμένεται να ξεκινήσει και πρόβες για το live της Κυριακής, Παρασκευή και Σάββατο.

Και μιας και είπα live Κυριακής, αξίζει τον κόπο να σας πω, πω τελικά το “Dancing 2” θα είναι όντως… επιμηκυμένο κατά δύο ολόκληρες εβδομάδες, όπως αρχικά είχε ακουστεί. Αυτό τώρα πως μεταφράζεται τηλεοπτικά ; Τα ζευγάρια που θα μας πουν φέτος… “χορεύετε”, δεν θα είναι 12, αλλά 14 και κατά την διάρκεια της πρεμιέρας δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.

Ολα τα ζευγάρια θα μας… συστηθούν με την ησυχία τους και η διαδικασία της αποχώρησης θα ξεκινήσει από τις 27 Μαρτίου και μετά. Και επειδή μεγάλος ντόρος έγινε για το ποιοι είναι οι νέοι χορευτές του σόου και επειδή παρά την προσπάθεια των Αντεννικών να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό τους συμμετέχοντες, δεν τα κατάφεραν, έχω να σας πω, πως οι ολοκαίνουργιοι παίκτες είναι οι εξής και ξεκινάω πρώτα από τις κυρίες οι οποίες είναι οι : Μαριέτα Χρουσαλά, Αγγελική Ηλιάδη, Ελεονώρα Μελέτη, Νατάσα Καλογρίδη, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Ξάνθου, Μαρία Τσουρή και Νάντια Μπουλέ.

Η ανδρική ομάδα τώρα αποτελείται από τους : Κώστα Μαρτάκη, Αργύρη Αγγέλου, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Γερολυμάτο, Νάσο Γαλακτερό και Γιώργο Χρανιώτη.

Τέλος, όπως τα έχουμε ξανά πει, η κριτική επιτροπή του σόου θα αποτελείται από τους : Φωκά Ευαγγελινό, Αλέξη Κωστάλα, Γιάννη Λάτσιο και Ερρικα Πρεζεράκου, ενώ στο “Green Room” του προγράμματος για τα παρασκήνια, θα βρίσκεται η Μαρία Συνατσάκη και όχι η Ελένη Καρποντίνη.

Ναι, η Ελένη δεν θα παραμείνει στο τηλεοπτικό της πόστο, παρά το γεγονός πως τελικά δεν έφυγε με την Αντεννική αποστολή για Αργεντινή για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου “Wipe Out”, όπου υποτίθεται πως γι ΄αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφασίστηκε ευθύς εξ ΄αρχής να μην αναλάβει την κάλυψη των παρασκηνίων στο “Dancing”.

Read More

And More