Μ. Γαστεράτου : Η… “αμαζόνα μου” θα βρεθεί στο σκοτάδι !

Μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ εδώ και περίπου τρία χρόνια – κυρίως μετά την συμμετοχή της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 – όμως έμελλε φέτος να είναι η χρονιά της ! Και αυτό γιατί; Γιατί φέτος η μεγάλη επιτυχία της χτύπησε την πόρτα… Βλέπετε, από την στιγμή που αποφάσισε να επισκεφθεί τον ακαταμάχητο η αλήθεια είναι… “γιατρό της πείνας” και να του ζητήσει διατροφολογικές συμβουλές, οι μετοχές της έκαναν… λίμιτ-απ !

Η τηλεοπτική συνάντηση της “Αμαζόνας” και η αποκάλυψη του “γιατρού” για το τι ακριβώς τρώει η Μαντόνα και κατάφερε να έχει κορμί κολώνα, έχει δημιουργήσει μεγάλο σουξέ και όπως είναι φυσικό κι επόμενο η Μαντώ Γαστεράτου είναι στα καλύτερά της, με πολλές και διάφορες προτάσεις να της χτυπούν την πόρτα.

Ανάμεσα σε αυτές; Βρέθηκε και μία πρόταση από τους Αντεννικούς, προκειμένου το νεαρό μοντέλο να συμμετέχει σε ένα από τα επόμενα σπέσιαλ επεισόδια του “Black Out” που αυτή την εποχή ετοιμάζονται στο Μαρούσι. Βλέπετε, το κανάλι έχει στα σκαριά ακόμα δύο “Black Out – Celebrity Edition”, μιας και ως γνωστόν πουλάνε πολύ.

Μάλιστα, το ένα από τα δύο πιθανότατα να βγει στον αέρα στις 10 Απριλίου. Σε αυτά τα δύο σπέσιαλ επεισόδια, θα συμμετέχουν επίσης εκτός των άλλων και οι : Κώστας Φραγκολιάς, Γιώργος Μανίκας, Στέλλα Γιαμπουρά, Μαριάντα Πιερίδη, Αννίτα Ναθαναήλ, Αννα Πρέλεβιτς, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ολγα Πολίτη κ.α.

Read More

And More