Εκπομπή υγείας έρχεται στον Alpha με παρουσιάστρια… έκπληξη !

Ετοιμοι να φορέσουν την… λευκή ποδιά είναι στον Alpha ! Οι άνθρωποι του καναλιού της Κάντζας σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αυτή την εποχή σκέφτονται σοβαρά, να σχεδιάσουν, να στήσουν και να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, μία εβδομαδιαία εκπομπή ιατρικού περιεχομένου.

Μια εκπομπή η οποία θα μας ενημερώνει για ότι χριεάζεται να ξέρουμε για την υγείας μας, θα μας δίνει συμβουλές για το πως μπορούμε να προστατευθούμε από διάφορους κινδύνους, θα μας δίνει επίσης και συμβουλές ευ ζην, για να μπορέσουμε να ζήσουμε όσο το δυνατόν πιο σωστά και πιο υγιεινά.

Και μπορεί η εκπομπή να βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, μιας και οι του Alpha αυτή την στιγμή έχουν ξεκινήσει το… σαφάρι της αναζήτησης χορηγών ,όμως, ταυτοχρόνως έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις ανεύρεσης παρουσιάστριας. Και αν πιστεύετε πως οι υπεύθυνοι του καναλιού προσανατολίζονται σε κάποια δημοσιογράφο κάνετε λάθος.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά ενημερωμένες πηγές μας, έχουν φροντίσει να κάνουν κρούση στην Ζέτα Δούκα ! Ναι, ναι το κανάλι επιθυμεί διακαώς την Ζέτα στον ρόλο της οικοδέσποινας (το ΄χει φαίνεται το… όνομα) μιας και ένα λαμπερό πρόσωπο είναι και ασχολείται ως γνωστόν με πάθος με θέματα υγείας, σωστής διατροφής και ευεξίας, γεγονός που σύμφωνα με το κανάλι, την κάνει ιδανική για την συγκεκριμένη τηλεοπτική θέση !


Read More

And More