Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.12.2012 | 20:30
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Alpha δίνει το... φιλί της ζωής στην καθημερινή, πρωινή του ζώνη ! Πως απαντά στον ανταγωνισμό της ενημέρωσης ;

Ο Alpha δίνει το... φιλί της ζωής στην καθημερινή, πρωινή του ζώνη ! Πως απαντά στον ανταγωνισμό της ενημέρωσης ;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Το... φιλί της ζωής στο καθημερινό, πρωινό του πρόγραμμα ετοιμάζεται να δώσει ο Alpha ! Το κανάλι της Κάντζας αφού κατέβασε για περίπου τρία χρόνια ρολά στο καθημερινό του πρόγραμμα παγώνοντάς το και γεμίζοντας το με επαναλήψεις και ξένες σειρές, αποφάσισε να περάσει στην τηλε-αντεπίθεση.

Η διοίκηση του Alpha ,λοιπόν, αποφάσισε να ζωντανέψει ξανά την πρωινή του ζώνη, αυτή την φορά ,όμως, κατεβαίνοντας στην μάχη για την τηλεθέαση με ένα διαφορετικό "όπλο" ! Με ένα "όπλο" το οποίο πραγματικά μπορεί να ανατινάξει στον αέρα τις προωινές ισορροπίες σε ότι έχει να κάνει με την πίτα της τηλεθέασης.

Και αυτό γιατί; Γιατί οι ιθύνοντες του καναλιού άναψαν το "πράσινο φως" στο παιδικό πρόγραμμα. Και όταν εμφανίζεται στους δέκτες μας παιδικό πρόγραμμα, τα παιδιά και οι επιλογές τους συνήθως αποδεικνύονται "ανίκητος" αντίπαλος.

"Ακατα - Μάκατα" είναι ,λοιπόν, ο τίτλος του νέου αυτού παιδικού προγράμματος, που αυτή την εποχή στήνεται στην Κάντζα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες θα βγαίνει στον αέρα καθημερινά και όταν σας λέω καθημερινά, δεν εννοώ μόνο από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, αλλά από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή και θα έχει δίωρη διάρκεια.Θα μεταδίδεται από τις 8.00 μέχρι και τις 10.00 το πρωί και θα είναι ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα. Με άλλα λόγια; Θα περιλαμβάνει και ξένα κινούμενα σχέδια και παιδικά σκετς και φυσικά πολύ χορό και πολύ τραγούδι, μιας και στην παιδική αυτή γιορτή που στήνει ο Alpha, βασικό ρόλο θα έχουν και τα... "Ζουζούνια".

Οικοδεσπότες της εκπομπής θα είναι η Αρτεμης και ο Ευθύμης Κοκκιναράς, οι γνωστοί σε όλους μας... "Ζουζουνο-παρουασιατές" !!!

Οσο για το πότε ακριβώς εντάσσεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα στον Alpha και θα ξεκινήσει να μεταδίδεται; Από τις 17 Δεκεμβρίου !

Μωρέ λέτε να βρουν τον... δάσκαλό τους οι δημοσιογράφοι της πρώτης γραμμής ;


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 13:19

Top 10