Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.11.2013 | 12:05
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Πρωθυπουργός μίλησε. Αλήθεια, πόσοι είχαν το ενδιαφέρον να τον ακούσουν;

Ο Πρωθυπουργός μίλησε. Αλήθεια, πόσοι είχαν το ενδιαφέρον να τον ακούσουν;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Ο Πρωθυπουργός μετά από αρκετό καιρό αποφάσισε να μιλήσει... Ο Πρωθυπουργός μετά από αρκετό καιρό θέλησε να μιλήσει γιατί θεώρησε πως είχε κάποια σημαντικά πράγματα να μας πει. Ετσι, παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη της σεζόν στον Γιάννη Πρετεντέρη και στην "Ανατροπή".

Οπως είναι φυσιολογικό, έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε, για το αν ο κόσμος είχε την επιθυμία και το ενδιαφέρον να κάτσει και να ακούσει όλα αυτά για τα οποία θέλησε να μας μιλήσει ο Ελληνας Πρωθυπουργός. Μέσα από την πορεία ,λοιπόν, που σημείωσε η εκπομπή στους πίνακες τηλεθέασης, έχουμε μία εικόνα για το κατά πόσο χθες ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να καθηλώσει τους πολίτες του.

Βάση των μετρήσεων της Nielsen, η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη όχι μόνο δεν καθήλωσε τον κόσμο, αλλά κατάφερε να τα πάει απλώς συμπαθητικά σε ότι έχει να κάνει με τις μετρήσεις, μιας και στο σύνολό της έφτασε το 21,3% και στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών μόλις το 15,6%. 

Στο μοναδικό κοινό στο οποίο η συνέντευξη του Πρωθυπουργού πραγματικά είχε απήχηση, ήταν στο κοινό 65+ όπου και εκτοξεύθηκε στο 32,9%.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10