ANT1 : “Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα της μετακόμισης της Σταματίνας στην πρωινή ζώνη” !

Ετσι ξαφνικά – όπως λέει και το γνωστό άσμα – βγήκε από το… μπαούλο σήμερα, η είδηση πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ετοιμάζει τα μπογαλάκια της και μετακομίζει λίαν συντόμως στην καθημερινή, πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Οπως ήταν φυσικό, μία αναστάτωση προκλήθηκε για το τι ακριβώς… “μαγειρεύεται” στο Μαρούσι.

Μετά ,όμως, από μία σειρά τηλεφώνων που έκανα, δεν βρέθηκε κανείς Αντεννικός που να μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Και για να ακριβολογώ ; Οχι μόνο δεν μου επιβεβαίωσαν την είδηση, αλλά έσπευσαν και να την διαψεύσουν και μάλιστα; Κατηγορηματικά !

“Δεν υπάρχει για την ώρα, καμία τέτοια περίπτωση. Αυτά ήταν σενάρια τα οποία ακουγόντουσαν το καλοκαίρι, πριν αποφασίσουμε οριστικά να βάλουμε μία τελεία στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική μας ζώνη”, λέει υψηλά ιστάμενο πρόσωπο του ΑΝΤ1 στο “TLIFE” και συνεχίζει :

“Η Σταματίνα δεν πρόκειται να αλλάξει τηλεοπτικό πόστο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις απογευματινές επιδόσεις της κι εκεί θα μείνει. Ολα τα υπόλοιπα που αυτή την στιγμή κυκλοφορούν, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα”.

Read More

And More