Πίσω στην κορυφή της σελίδας
21.02.2013 | 18:00
Νάνσυ Νικολαΐδου

Σημαντική διάκριση για τον ΑΝΤ1...

Σημαντική διάκριση για τον ΑΝΤ1...
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Γράφει η
Νάνσυ Νικολαΐδου

Μια σπουδαία διάκριση απέσπασε πρόσφατα το Τμήμα Δημιουργικού του ΑΝΤ1 / Antenna Creative Services, που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επιπεδο της δουλειάς που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο συγκεκριμένα και οι 3 συμμετοχές που κατατέθηκαν στο πλαίσιο των PromaxBDA Europe Awards 2013 μπήκαν στις short lists των αντίστοιχων κατηγοριών και έτσι στις 12 Μαρτίου στο Παρίσι θα διαγωνιστούν για την κορυφαία διάκριση.

H PROMAX/BDA (Promotion & Marketing Executives / Broadcast Design Association) αποτελεί έναν οργανισμό στον οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις και ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων όλων των κορυφαίων  εταιριών ΜΜΕ, υπηρεσιών marketing,ερευνών αγοράς, στρατηγικής,  δημιουργικών υπηρεσιών και παροχής τεχνολογίας.

Τα μέλη της ξεπερνούν τις 40.000 σε περισσότερες από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο .Στο πλαίσιο των PromaxBDA Europe Awards 2013 υποβάλλονται  κάθε χρόνο χιλιάδες συμμετοχές προς βράβευση. Στις λίστες των υποψήφιων έργων, βρίσκονται πολλά και σημαντικά projects τα οποία ξεχώρισαν και κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, αλλά και του κόσμου των Μedia.

Οι κατηγορίες στις short lists των οποίων βρίσκονται τα 3 έργα του Αntenna Creative Services είναι:

*BEST EDITING
Antenna Creative Services
ANT1 SUNDAY MOVIES / GENERIC PROMO
http://vimeo.com/55477993http://vimeo.com/55477993

http://vimeo.com/55477993
*BESΤ WORK NEVER SEEN
Antenna Creative Services
ANT1 NEWS / IMAGE CAMPAIGN
http://vimeo.com/55892087

http://vimeo.com/55892087
*SOMETHING FOR NOTHING (PRODUCTION COST LESS THAN €1500)
Antenna Creative Services
PROJECT RUNWAY / LAUNCH PROMO
http://vimeo.com/55891067
 
Στις υπόλοιπες θέσεις των φιναλίστ,  διεκδικώντας το πολυπόθητο αγαλματίδιο στις 3 αυτές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου και του μεγάλου βραβείου Best Editing,  βρίσκονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της παγκόσμιας τηλεοπτικής  Βιομηχανίας.   Μεταξύ αυτών οι: AXN και WHITE της Sony Pictures Television Networks, CANAL+ France, CANAL+ Spain, Paramount Channel Espana S.L.U., BOND STREET FILM STOCKHOLM, FILM 1 ON AIR, CHELLO CREATIVE, OCS Orange Cinema Series, SKY Italia, 8TV, NICKELODEON North Europe, SUNDANCE Channel και DISCOVERY UK CREATIVE.

Το Τμήμα Αntenna Creative Services δημιουργήθηκε τον τελευταίο χρόνο  με στόχο την παροχή κάθε είδους δημιουργικών υπηρεσιών για τον Antenna ΤV, αλλά και τις άλλες εταιρίες του Ομίλου ANTENNA.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο και άλλα έργα τoυ Antenna Creative Services είχαν αποσπάσει διακρίσεις ως Hot Spots στην PROMAX/DBA. Μεταξύ αυτών, η τηλεοπτική καμπάνια των ειδήσεων του ΑΝΤ1  με μήνυμα: «Αυτή είναι η δική μας αποστολή» και η καμπάνια για το Sunday Movies.


Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10